Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tőzegcserepek, csíráztatók

Ön is szeret vetni, csíráztatni, haszon-, vagy dísznövényeit egészen a kezdetektől saját maga nevelni? Ha a válasza igen, akkor jó helyen jár, mert kertészeti webáruházam jelen menüpontjában a vetéshez, a magoncok neveléséhez, a növényhajtatáshoz elengedhetetlen praktikus kellékeket kínálok Önnek!

A kertészkedés talán legszebb része, mikor az elvetett mag kikel, így elindul egy új élet! A magvetés, palántázás mellett a fennkölt okok mellett a praktikum is szól, hiszen ezzel a módszerrel költséghatékonyabban lehet növényt nevelni, szaporítani, ráadásul így biztos lehet benne, hogy haszonnövényei vegyszermentesek, akár bio minőségűek lesznek!

 

Tőzegcserepek, csíráztatók kertészeti webáruházamban!

Görgessen lejjebb, és tekintse meg a hasznos eszközöket, a mini üvegházat, a teljesen kiültethető tőzegcserepet, a vetőmag szórót, vagy éppen a fűthető kisméretű keltetőedényt!

Amennyiben szívesen foglalkozik vetéssel, palánta hajtatással, bátran válasszon ezen termékek közül, melyek a munkát leegyszerűsítik, a magoknak pedig ideális körülményeket biztosítanak. Vetőmag vásárlása esetén ne hagyja ki virtuális kosarából ezeket a felszereléseket sem!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.