Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Téli növényvédelem

A hazai klíma nem minden növényfajnak megfelelő télen, hiszen hazánkban olykor hosszan tartó, kemény fagyos időszakok is kialakulnak, a hőmérő pedig akár mínusz 10-15 fokot is mutathat! Az érzékenyebb növényeknek ezért mindenképpen elkél a téli védelem, melyet Ön is megadhat kedvenceinek praktikus téli védőfelszereléseimmel!

A mediterrán vagy trópusi növények mindenképpen igénylik a téli védelmet, és ami nagyon fontos, hogy a honi klímát toleráló növényfajok is védendők fiatal korukban! A nemrég telepített facsemeték, cserjefélék, vagy dézsás fácskák és dísznövények még ha télállóak, életük első pár évében akkor is védelemre szorulnak!

 

Téli fagyvédelmi hálók és zsákok kertészetemben!

 

Amennyiben a teleltetés nem megoldható fedett helyen, mert például kiültetett növényről van szó, vagy éppen nem áll rendelkezésre pince, alagsor, akkor remek választások a különféle téli védőtakarók, védőzsákok, melyek használata egyszerű, praktikusságuk pedig megkérdőjelezhetetlen!

Görgessen lejjebb és tekintse meg kertészetem gazdag téli védőeszköz kínálatát! Találni fog kisebb és nagyobb takarókat, védőzsákokat, kerti növényekhez és dézsásokhoz való felszerelést! Legyen szó facsemetéről, egzotikus dísznövényről, vagy kedvenc cserepes balkonvirágáról, itt megtalálja a megfelelő téli védőeszközt!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.