Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Ponyvák, ereszcsatorna védőháló

Egy belakott, teljes értékű kertben sosem csak növények vannak, hanem sokféle egyéb tárgy, melyeket alkalmasint védeni szükséges az időjárás viszontagságaitól, vagy csupán a nedvességtől! Építőanyagok, zsákos anyagok, tűzifa, és még sorolhatnám, de bizonyára Ön is tudja, mire gondolok!

Ezen tárgyak és felszerelések megóvása egyszerűen megoldható praktikus ponyvák, takarók használatával, így a tüzelőanyag nem ázik át, a későbbi felhasználásra szánt tégla vagy térkő nem szenved fagykárokat, de ezeket a ponyvákat bármilyen kerti felszerelés védelmére bevetheti!

 

Takaróponyvák és ereszcsatorna védőhálók kertészeti webáruházamban!

 

Kertészetem jelen menüpontjában a ponyvafélék mellett még egy igencsak hasznos terméket kínálok Önnek, ez pedig az ereszt, ereszcsatornát védő háló, melynek alkalmazásával Ön megelőzheti az évenkénti többszöri eresztakarítás fáradságos és olykor kifejezetten veszélyes feladatát!

Amennyiben kertjében vágott fát, építőanyagot, vagy egyéb védendő tárgyakat tárol, rendelje meg a többféle méretben és kivitelben kínált védőponyvákat, valamint ha rám hallgat, mindenképpen felszereli az ereszvédő hálót is, mely rengeteg bosszúságtól fogja megkímélni Önt!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.