Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Lombgyűjtő zsákok

Kertészetem termékpalettájának praktikus kiegészítői közül ajánlom az Ön figyelmébe a változatosan alkalmazható lombgyűjtő zsákokat! Ezek a zsákok erős,  strapabíró, vízhatlan anyagból készültek, többféle méretben és kialakításban kaphatók! Van köztük merev aljzattal rendelkező, könnyen pakolható változat, és találni fog egyszerűbb, de ugyanolyan akadálytalanul használható lombgyűjtő zsákot is!

Ezek a zsákok remek szolgálatot tehetnek fűnyíráskor, az őszi levélhullás zöldhulladékának összegyűjtésekor, nagyobb metszési munkálatok esetén (például sövény formázásakor, vagy fák alakító metszésénél). A fűnyesedék és a metszési hulladék nem csupán összegyűjthető, de tárolható is ezekben a zsákokban, például addig, míg Ön egy későbbi időpontban a komposztra helyezi, vagy elszállíttatja a kerti zöldhulladékot!

Lejjebb görgetve megtekintheti a teljes választékot, és akár azonnal leadhatja rendelését!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.