Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kötözők, kiegészítők

Kertészetem kerti kiegészítő termékei közül most a különféle kötözőket ajánlom az Ön figyelmébe, valamint egyéb praktikus apróságokat is találni fog itt, ha majd lejjebb görget! 

A kötözőanyagok egyszerű, de mégis nélkülözhetetlen kellékei a kertgondozásnak, a növények ápolásának, hiszen számos esetben lehet szükség rájuk. Gondoljon csak a zsenge fák karózására, az egyes zöldségfélék támasztékozására, a lágyabb szárú növények rögzítésére, a futónövények növekedésének segítésére, vagy akár a népszerű díszfüvek téli kötözésére.

 

Kötözőanyagok, madzagok és egyéb kiegészítők kertészetemben!

 

Fontos tudni, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy mit mivel kötöz, a vékony zsinegek például kárt tehetnek a fiatal facsemeték törzsében, elnyeshetik a zsenge növényszárakat. A kínálatban ezért változatos anyagú, kialakítású és vastagságú kötözőket fog találni, hogy minden esetben a legmegfelelőbbet választhassa!

A zsinegek, kötelek mellett itt egyéb izgalmas kiegészítőket is talál, például névtáblácskákat veteményeshez, kerti kis sámlit és térdvédő térdeplőt, vagy éppen szellemes, cipőtalpra rögzíthető gyepszellőztető eszközt! Ha rám hallgat, végigböngészi az alábbi termékeket, biztosan talál a kedvére való holmit!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.