Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Zúzott kövek széles választéka

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Zúzott követ keres? Jó helyen jár! Kertészetemben változatos színű és méretű zúzott kövek közül választhat, a kiszemelt zúzott követ pedig a kívánt kiszerelésben házhoz szállítom Önnek!

zúzott kövek vásárlása a Megyeri kertészetből!

A zúzott kő elsősorban kerti utak felszórásához, vagy például autóbeállók, intenzív használatban lévő közlekedők felszórására alkalmas a kertben, az előkertben, vagy akár az utcafronton. Az egyenletesen kiterített zúzott kő tiszta, sármentes járófelületet biztosít, megakadályozza a talaj megsüllyedését, és természetesen szép, rendezett látványt biztosít. Webshopomban zúzott kövek széles szín-, és méretválasztékát találhatja meg, így pontosan azt a típust rendelheti meg, amelyre Önnek szüksége van. A zúzott kő a praktikus célok mellett hatásos dekorációként is felhasználható! Mulcsanyagként, vagy pusztán esztétikai okokból a virágágyásokba is kiteríthető, fiatal csemeték, vagy idősebb fák törzsének tányérozására is alkalmazható, és természetesen a zúzott kövek cserepes, dézsás növények földjének takarására is bevethetőek. A különböző színű zúzott kövek kerti tavaknál is hasznosak lehetnek, de jellemző felhasználási területek még a sziklakert építése, illetve a keleties hangulatú japánkert kialakítása.

Online kertészetemben biztosan megtalálja a legmegfelelőbb zúzott követ, legyen szó egyszerű dekorációról, kerti tó építéséről, vagy a kerti út biztonságossá tételéről! A különböző kiszerelésekben kapható, súlyos, nehezen mozgatható zúzott köveket egészen kertkapujáig kiszállítom!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.