Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Görgeteg kő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Görgeteg kövek, dekorkavicsok változatos méretben és színekben kertészetem kínálatában. Válogasson kertjének, ízlésének megfelelő görgeteg díszkövet, melyet sokoldalúan használhat fel kertjében!

görgeteg kövek a Megyeri kertészetből!

A görgeteg kövek olyan díszkövek, kavicsok, melyek gömbölyded, természetes alakjukat speciális koptatási eljárással nyerik el, így éppen úgy néznek ki, mint a természetben évszázadok alatt kialakuló formájú kavicsok. A görgeteg kövek kínálata roppant széles, webshopomban változatos formájú, színű, és méretű dekorációs köveket talál, melyeket számtalan céllal hasznosíthat. A görgeteg kő kiválóan alkalmas kerti utak, autóbejárók, közlekedők feltöltésére, elhelyezhetőek virágágyásokban mulcsolási és esztétikai célzattal, és egyedi megjelenést kölcsönöz például a dézsás növényeknek is az edény, láda földjének tetejére halmozva. A görgeteg kövek számtalan színvariációban elérhetőek, így nagyszerűen alkalmasak díszítésnek, többféle szín-, vagy méretkombinációval egészen egyedi látványhatás érhető el. A görgeteg kövek sziklakertek építéséhez is ideálisak, igazi szépségüket azonban vizesen mutatják meg, így ahol kerti tó is van, ott a különféle görgeteg kövek használata kihagyhatatlan! 

Válasszon kertjébe hófehér köveket, szivárványos mintázatú dekorkövet, vagy éppen természetes hatású folyami kavicsot, de természetesen a kínálat ennél sokkal bővebb! Akár dekorációs, akár praktikus okokból vásárol görgeteg követ, biztos lehet benne, hogy az eredmény esztétikus, harmonikus, és rendezett lesz!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.