Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Napelemes kerti lámpák, fényfüzérek, mécsesek

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Kerti lámpák, kerti fényfüzérek, kültéri hangulatvilágítások széles választékát találja online kertészeti áruházamban! Kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A kert állandó ékkövei a szebbnél-szebb dísznövények, azonban a kerti látvány fokozására egyéb lehetőségeket is találni, például a hangulatos fények telepítését! Kertészeti áruházam ezen menüpontjában azokat a kerti, kültéri fényforrásokat gyűjtöttem össze Önnek, melyekkel birtokát még vonzóbbá, kellemesebbé vagy éppen meghittebbé varázsolhatja!

Napelemes kerti lámpák a Megyeri kertészetből

A nyári esték elmaradhatatlan része a késő esti kerti kiülés akár egyedül, akár a családdal, vagy éppen a barátokkal. A kerti fények ilyen esetben mindenképp szükségesek, hiszen a sötétben valamivel világítani kell, ám nem mindegy, hogy milyen módon! A különféle színes fényekkel, fényfüzérekkel, elektromos mécsesekkel olyan atmoszféra teremthető, mely új dimenziókat nyit a kertben! Ajánlom Önnek a többféle design-ban rendelhető földbe szúrható napelemes lámpákat, melyekkel szegélyezheti a kerti ösvényt, vagy kiemelheti kedvenc növényét a tömegből. A fényfüzérekkel a filagória, a terasz teteje, de akár valamely ágas-bogas fa is dekorálható, az üvegből készült elemes mécsesek pedig az asztalokon tehetnek szolgálatot. Tekintse meg lejjebb görgetve a teljes kínálatot!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.