Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Gurulós cserépalátét

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Rendeljen kertészetemből nagyméretű cserepesekhez való gurulós alátétet! Kerti kiegészítők, kerti dísztárgyak széles választékával várom kedves vásárlóimat!

Gyakori probléma, hogy a nagyobb méretű cserepes, dézsás növények mozgatása szinte lehetetlenné válik egy idő után, hiszen az igazán megtermett dézsások súlya edénnyel, földdel együtt akár egy felnőtt ember súlyát is elérhetik! Az ilyen növények megemelése nehézkes, sérülésekhez vezethet, és gyakran egy ember egyszerűen nem is képes megmozdítani őket. Ezt a helyzetet könnyen orvosolhatja Ön is egy gurulós cserépalátéttel!

Gurulós cserépalátét a Megyeri kertészetből!

A gurulós cserépalátétre csupán egyszer kell felhelyezni a méretes edényben lévő növényt, és a továbbiakban az áthelyezés, mozgatás könnyű és veszélytelen. Nagyméretű növényét így könnyen mobilizálhatja az őszi beköltöztetés, a tavaszi kiköltöztetés alkalmával, de például a szoba átrendezésekor, vagy nagytakarításkor sem kell emelnie, vagy a padlón csúsztatnia dézsás növényét. Kertészetemben többféle anyagból készült és többféle kialakítású gurulós alátétet talál, így kiválaszthatja az adott dézsához, cseréphez legjobban illő változatot!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.