Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fém dekoráció

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Vásároljon kertészetemből fémből készült kerti dekorációs elemeket! Érdekes, változatos termékpalettával, országos kiszállítással várom Önt is!

A kerti látkép döntő részét a növények alkotják, ám ritka az olyan kert, ami kizárólag növényekből áll. Az ízléses, változatos, izgalmas látkép kialakításához rendszerint szükség van különféle dekorációs elemekre, dísztárgyakra, a növények természetességét kiemelő, vagy éppen azt ellensúlyozó látványelemekre. Kertészetem jelen menüpontjában olyan figurális dekorációs tárgyakat gyűjtöttem össze Önnek, melyekkel hatékonyan teheti ágyását, kertrészletét, vagy éppen előkertjét különlegesebbé, vonzóbbá.

kerti dísztárgyak, kerti szobrok a Megyeri kertészetben

A különféle fémből készült figurák kedves megjelenésű, a természetes látványt támogató dísztárgyak, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem tudnak kárt tenni bennük a háziállatok, és nem szorulnak ápolásra, védelemre. A rozsdás hatású kialakítás rusztikus, ódon bájt kölcsönöz, a szolidan színezett figurák pedig ízlésesen simulnak a növények alkotta együttesekbe. Dobja fel kertjét, díszágyását ezekkel a barátságos, egyediséget kölcsönző kerti figurákkal!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.