Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kerti bútortakarók

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Kertészetemben kerti bútorokhoz való bútortakarók széles választékát találja! Óvja meg drága kerti bútorait, vásároljon védőponyvát webáruházamból!

A kerti bútorok között akadnak egyszerű, könnyen pótolható, olcsó darabok, és vannak magasabb minőségű, exkluzív, akár egy benti bútorgarnitúra árával vetekedő típusok. Legyen szó bármelyikről is, minden kerti bútor megérdemli a védelmet, hiszen idő előtti állagromlásuk felesleges kiadást generál a családi kasszának! Kertészetemben több különböző méretű és alakú kerti bútorokhoz való vízálló, erős anyagból készült bútortakaró ponyvát talál, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban passzol az Ön kültéri bútoraihoz!

Kerti bútortakaró ponyvák a Megyeri kertészetben!

Általános tévhit, hogy a műanyag kerti bútorok nem igényelnek védelmet, hiszen a műanyag tárgyak is karcolódnak, kopnak, az uv-sugárzás fakítja színüket, a sár, a lerakódó piszok pedig elszíneződéseket okozhatnak. A fából készült kerti bútoroknál szükségtelen a magyarázat, a fa bútorok érzékenyek az időjárási és a hőmérsékleti szélsőségekre. Az egyszerű négyzetes vagy téglalap alakú fóliákkal szemben ezek a takaróelemek pontosan illeszkednek a bútorokra, nem fújja el őket a szél, és az oldalsó részeket is hatékonyan óvják!

Lejjebb görgetve máris kiválaszthatja az ön garnitúrájának megfelelő bútortakarót!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.