Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Kertészetem sofőrjei

Kertészetem különlegessége, hogy - lakjon Ön az országban bárhol - ,dísznövény webáruházamban történő rendelés után, saját tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek növényeit. Így Ön biztos lehet benne, hogy a szállítás során növényei nem sérülnek. És egyáltalán, faiskolámban az árudai kereskedelemben megszokott méretekkel találkozhat, amely növényeket fel sem lehetne adni postán. Saját autójával is problémás és költséges lenne a hazaszállítás.

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik.

Ismerje meg Őket, tudjon meg többet Róluk!

Megyeri Szabolcs, mint a kertészet első alkalmazottja. Talán nem is kell mondani, hogy mennyire fontos minden munkafolyamatra rálátnom. Találkozni a vásárlásukkal, az engem megtisztelő Kertbarátokkal, kiszállítani növényeket a most először rendelőknek. Azt gondolom, az a pár nap, amikor én magam is részt tudok venni növényeim kiszállításában nagyon értékes a számomra. Ilyenkor mindig jegyzetelek egy-egy megálló után: Min kell még javítani a kertészet honlapján? Mit lehetne jobban csinálni a kiszállítás folyamatában?

Azért mentem kertésznek, hogy a növények között lehessek. Így nem is kérdés, hogy a mai napig szeretek - és ez így is fog maradni - kertész nadrágban növényeket pakolni, részt venni a kiszállításban, vagy éppen meglátogatni kedves törzsvásárlóimat!

Megyeri Szabolcs
 

Keresztesi Tamás (Tomi) éppen 30 éves, és másodállásban dolgozik kertészetemben hétvégente. Főállásban csoportvezető. Otthon pedig felesége mellett 3 gyermek édesapja:)! Ha nem dolgozik, akkor cukrászkodik, tortát süt és a gyerekekkel játszik a kertben.

Tamás élő cáfolata annak, hogy a kert szépítgetése csak 40-50 felettiek hobbija. Baráti társaságában a legtöbb fiatal házaspár szintén Kertbarát, akik többnyire gyermekbarát kertet igyekeznek kialakítani.

Keresztesi Tamás
 

Holosnya Róbert (Robi) Pest-megyében, egy kedves kis városban él családjával. Robi nagy kedvence a régi amerikai kisbuszok, így ezek a gépek a nagy szerelmei kislánya, felesége és persze a növények mellett!

Róbert viszonylag ritkán - havonta mindössze pár alkalommal - vezet nálunk, mert főállása ennyit enged. Viszont amikor Ő van szolgálatban, akkor mindig tudjuk, hogy sokára ér csak haza. Ugyanis annyira segítőkész és közvetlen, udvarias úriember, hogy a legtöbb Kertbarát beinvitálja Őt kertjébe.

Holosnya Róbert
 

Sütő Tibor Tibor életét 2 csodálatos francia bulldoggal osztja meg: Öcsi és Saci. Ők ugyan a hosszú utakra nem kísérik el a gazdit, de például a kertészetben szervezett sütögetések, beszélgetések alkalmával gyakran vendégeskednek Nálunk. Tibor nagy autó rajongó, és legalább ennyire szeret vezetni. Udvariassága és készséges hozzáállása hamar kertbarát vásárlóink kedvencévé tette.

Tibor nagyon szereti a magyar vidéket, és ha lehetséges, akkor az Alföld legtávolabbi zugába is elmegy. Ami pedig nagyon jó, hiszen számtalan kertbarát vásárlónk lakik nagyon távol, zsákfaluban vagy éppen a határ mellett. Ezeken a településeken különösen nehéz jó minőségű növényeket beszerezni. Megható átélni, amikor Tibor segítségével még ezekbe a nehezen megközelíthető járásokba is eljutnak a növényeink.

Sütő Tibor
 
 

Nyírcsák Ferenc  kutyabarát, kertbarát. Kertészetem rangidős megbecsült munkatársa. Mindig precíz, pontos és figyelmes. Családjával él a kertészettől pár utcányira, így sokszor besegít a gondnoki teendőkben, például Bújós és Szelíd munkatársak etetésében:).

Van kertje, amiben szívesen tölt időt és ha teheti, új növényfajokkal ismerkedik.

Sütő Tibor
 
 
Micsu Károly

Micsu Károly egyik legfiatalabb sofőrünk, nemrég múlt 25 éves, aki főállásban egy nagy precizitást igénylő műszaki területen dolgozik. Másodállásban pedig a kertészetben a növény házhoz szállításban vesz részt. Ha nem dolgozik akkor szeret focizni, mostanában pedig igazi ajándékkal halmozza el Őt az élet: első gyermeküket várják feleségével.

Karcsi igazi rajongója a természetnek. Eredetileg természetvédelmet tanult, de ez már csak a hobbija. Főleg a leghagyományosabb kertrészleteket szereti, a vadgyümülcsöket és azokat a kerteket amelyek szinte belesimulnak a tájba.