Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kertészetem sofőrjei

Kertészetem különlegessége, hogy - lakjon Ön az országban bárhol - ,dísznövény webáruházamban történő rendelés után, saját tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek növényeit. Így Ön biztos lehet benne, hogy a szállítás során növényei nem sérülnek. És egyáltalán, faiskolámban az árudai kereskedelemben megszokott méretekkel találkozhat, amely növényeket fel sem lehetne adni postán. Saját autójával is problémás és költséges lenne a hazaszállítás.

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik.

Ismerje meg Őket, tudjon meg többet Róluk!

Megyeri Szabolcs, mint a kertészet első alkalmazottja. Talán nem is kell mondani, hogy mennyire fontos minden munkafolyamatra rálátnom. Találkozni a vásárlásukkal, az engem megtisztelő Kertbarátokkal, kiszállítani növényeket a most először rendelőknek. Azt gondolom, az a pár nap, amikor én magam is részt tudok venni növényeim kiszállításában nagyon értékes a számomra. Ilyenkor mindig jegyzetelek egy-egy megálló után: Min kell még javítani a kertészet honlapján? Mit lehetne jobban csinálni a kiszállítás folyamatában?

Azért mentem kertésznek, hogy a növények között lehessek. Így nem is kérdés, hogy a mai napig szeretek - és ez így is fog maradni - kertész nadrágban növényeket pakolni, részt venni a kiszállításban, vagy éppen meglátogatni kedves törzsvásárlóimat!

Megyeri Szabolcs
 

Keresztesi Tamás (Tomi) éppen 30 éves, és másodállásban dolgozik kertészetemben hétvégente. Főállásban csoportvezető. Otthon pedig felesége mellett 3 gyermek édesapja:)! Ha nem dolgozik, akkor cukrászkodik, tortát süt és a gyerekekkel játszik a kertben.

Tamás élő cáfolata annak, hogy a kert szépítgetése csak 40-50 felettiek hobbija. Baráti társaságában a legtöbb fiatal házaspár szintén Kertbarát, akik többnyire gyermekbarát kertet igyekeznek kialakítani.

Keresztesi Tamás
 

Fehér Sándor (Sanyi) pontos, precíz, és önmagával nagyon szigorú ember. Szenvedélyesen végzi a munkáját, különösen szereti ha ritkaságszámba menő örökzöldeket válogathat a termelői táblákban.

Kertbarát vásárlóink kedvenc főállású sofőrje, sok helyen már szinte családtagként fogadják kertészetem törzsvásárlói.

Fehér Sándor
 
 
Micsu Károly

Micsu Károly egyik legfiatalabb sofőrünk, nemrég múlt 25 éves, aki főállásban egy nagy precizitást igénylő műszaki területen dolgozik. Másodállásban pedig a kertészetben a növény házhoz szállításban vesz részt. Ha nem dolgozik akkor szeret focizni, mostanában pedig igazi ajándékkal halmozza el Őt az élet: első gyermeküket várják feleségével.

Karcsi igazi rajongója a természetnek. Eredetileg természetvédelmet tanult, de ez már csak a hobbija. Főleg a leghagyományosabb kertrészleteket szereti, a vadgyümülcsöket és azokat a kerteket amelyek szinte belesimulnak a tájba.