Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Kertészetem sofőrjei

Kertészetem különlegessége, hogy - lakjon Ön az országban bárhol - ,dísznövény webáruházamban történő rendelés után, saját tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek növényeit. Így Ön biztos lehet benne, hogy a szállítás során növényei nem sérülnek. És egyáltalán, faiskolámban az árudai kereskedelemben megszokott méretekkel találkozhat, amely növényeket fel sem lehetne adni postán. Saját autójával is problémás és költséges lenne a hazaszállítás.

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik.

Ismerje meg Őket, tudjon meg többet Róluk!

Megyeri Szabolcs, mint a kertészet első alkalmazottja. Talán nem is kell mondani, hogy mennyire fontos minden munkafolyamatra rálátnom. Találkozni a vásárlásukkal, az engem megtisztelő Kertbarátokkal, kiszállítani növényeket a most először rendelőknek. Azt gondolom, az a pár nap, amikor én magam is részt tudok venni növényeim kiszállításában nagyon értékes a számomra. Ilyenkor mindig jegyzetelek egy-egy megálló után: Min kell még javítani a kertészet honlapján? Mit lehetne jobban csinálni a kiszállítás folyamatában?

Azért mentem kertésznek, hogy a növények között lehessek. Így nem is kérdés, hogy a mai napig szeretek - és ez így is fog maradni - kertész nadrágban növényeket pakolni, részt venni a kiszállításban, vagy éppen meglátogatni kedves törzsvásárlóimat!

Megyeri Szabolcs
 

Keresztesi Tamás (Tomi) éppen 30 éves, és másodállásban dolgozik kertészetemben hétvégente. Főállásban csoportvezető. Otthon pedig felesége mellett 3 gyermek édesapja:)! Ha nem dolgozik, akkor cukrászkodik, tortát süt és a gyerekekkel játszik a kertben.

Tamás élő cáfolata annak, hogy a kert szépítgetése csak 40-50 felettiek hobbija. Baráti társaságában a legtöbb fiatal házaspár szintén Kertbarát, akik többnyire gyermekbarát kertet igyekeznek kialakítani.

Keresztesi Tamás
 

Holosnya Róbert (Robi) Pest-megyében, egy kedves kis városban él családjával. Robi nagy kedvence a régi amerikai kisbuszok, így ezek a gépek a nagy szerelmei kislánya, felesége és persze a növények mellett!

Róbert viszonylag ritkán - havonta mindössze pár alkalommal - vezet nálunk, mert főállása ennyit enged. Viszont amikor Ő van szolgálatban, akkor mindig tudjuk, hogy sokára ér csak haza. Ugyanis annyira segítőkész és közvetlen, udvarias úriember, hogy a legtöbb Kertbarát beinvitálja Őt kertjébe.

Holosnya Róbert
 

Sütő Tibor Tibor életét 2 csodálatos francia bulldoggal osztja meg: Öcsi és Saci. Ők ugyan a hosszú utakra nem kísérik el a gazdit, de például a kertészetben szervezett sütögetések, beszélgetések alkalmával gyakran vendégeskednek Nálunk. Tibor nagy autó rajongó, és legalább ennyire szeret vezetni. Udvariassága és készséges hozzáállása hamar kertbarát vásárlóink kedvencévé tette.

Tibor nagyon szereti a magyar vidéket, és ha lehetséges, akkor az Alföld legtávolabbi zugába is elmegy. Ami pedig nagyon jó, hiszen számtalan kertbarát vásárlónk lakik nagyon távol, zsákfaluban vagy éppen a határ mellett. Ezeken a településeken különösen nehéz jó minőségű növényeket beszerezni. Megható átélni, amikor Tibor segítségével még ezekbe a nehezen megközelíthető járásokba is eljutnak a növényeink.

Sütő Tibor
 
 
Micsu Károly

Micsu Károly egyik legfiatalabb sofőrünk, nemrég múlt 25 éves, aki főállásban egy nagy precizitást igénylő műszaki területen dolgozik. Másodállásban pedig a kertészetben a növény házhoz szállításban vesz részt. Ha nem dolgozik akkor szeret focizni, mostanában pedig igazi ajándékkal halmozza el Őt az élet: első gyermeküket várják feleségével.

Karcsi igazi rajongója a természetnek. Eredetileg természetvédelmet tanult, de ez már csak a hobbija. Főleg a leghagyományosabb kertrészleteket szereti, a vadgyümülcsöket és azokat a kerteket amelyek szinte belesimulnak a tájba.