Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Karácsonyfa rendelés online!

Mikor közeledik az év vége és már megjelennek az első mikulás figurák és karácsonyi kiegészítők az üzletekben, akkor bizony egyre inkább szöget üt az ember fejében, hogy néhány hét múlva már eljön a karácsonyfa vásárlás ideje is. Ha már most görcsbe rándul a gyomra és a fenyővásárokon való bóklászásokra és azonnal a választott fa autóba való tuszkolására, valamint a gyantás üléshuzatokra gondol, akkor van az Ön számára egy nagyon jó hírem!

Online áruházamból ugyanis egyszerűen válogathat a fenyőfa választékból, kiválaszthatja az ízlésének és elképzeléseinek legmegfelelőbbet és azonnal meg is rendelheti a meleg szobában, kényelmes fotelben ülve. A fát pedig kiszállítjuk az Ön által megadott címre.

Így nincs több tűlevél a kocsiban és szó sincs többé cipekedésről sem. Megmutatom, hogy működik mindez a gyakorlatban!

Miért olyan különleges dolog a karácsonyfa vásárlás?

Vannak, akik már tavasszal megveszik az első karácsonyi ajándékokat, míg mások az utolsó pillanatban rohannak az üzletekbe beszerezni a meglepetéseket. Akár egy igazi anti – ünneplőt tisztelhetek a személyében, akár Ön a megtestesült karácsony - imádó, egy dologban biztosan egyetért velem. Mikor december 24-én este összegyűlik a család és a fa körül ülve mindenki kibontja a saját ajándékát, akkor egy pillanatra megáll az idő és elmúlnak a gondok. Egy ilyen különleges alkalomhoz pedig kivételes fenyőfa illik. Az én célom az, hogy minden december végén egy gyönyörű karácsonyfa társaságában teljenek az ünnepek.

Karácsonyi készülődés

Kinek jó választás az online karácsonyfa rendelés?

Mindenekelőtt érdemes tisztázni, hogy kinek ideális választás a fenyőfa online beszerzése. Ha ki nem állhatja a cipekedést, nincs autója vagy nem szeret hosszan válogatni a fák között, akkor nem kérdés, hogy az online karácsonyfa vásárlás mellett kell döntenie!

Ha nincs autója

Ha nincs olyan járműve, mely segítségével elhozhatja a kertészetből vagy a vásárból a választott fenyőfát, akkor alapvetően két lehetősége van. Az egyik, hogy egy olyan apró fát vásárol, melyet könnyen a hóna alá csaphat és akár a villamoson vagy a buszon is kényelmesen utazhat vele. A másik, hogy nem köt kompromisszumot a méretekkel kapcsolatban, hanem kiválasztja az online kertészetemből Ön számára ideális karácsonyfát, melyet házhoz szállítunk!

Karácsonyfa ünneplőbe öltözve

Ha utál cipekedni

Ha már a kisebb bevásárlások alkalmával is kétszer meggondolja, hogy egy vagy két üveg ásványvizet visz haza, akkor nyilván nem álmai elfoglaltsága, mikor egy hideg decemberi napon az autóba kell tuszkolnia egy fenyőfát, be kell szuszakolnia egy liftbe vagy fel kell húznia a terasz lépcsőjén. Amennyiben hevesen bólogat a fenti sorokat olvasva, akkor nem kérdés, hogy az online vásárlást Önnek találtuk ki!

Ha nem szeret hosszasan válogatni a fák között

Abban az esetben, ha nem is igazán a cipekedéssel van problémája, hanem a inkább arra vágyik, hogy egyik pillanatról a másikra a szeme elé kerüljön az ízlésének leginkább megfelelő fenyőfa, akkor online rendelés lesz az Ön terepe. Ugyanis az oldalon különböző kiszerelések és fajták közül is választhat. Nem kell a hidegben mászkálnia az összezsúfolt fák között, elég csak ülnie a székében és percek alatt kiválasztani álmai karácsonyfáját.

Ha megbízható helyről szeretne fenyőfát rendelni

Magam is nevelek fenyőfákat, de a megnövekedett igény miatt fenyőfa felvásárlást is végzek, melynek során hazai fenyőfa termelőkkel végzek bértermeltetést zalai fenyő-táblákban. Így biztosíthatom arról, hogy bármilyen fajtájú és kiszerelésű fenyőt is választ, az kifogástalan minőségű lesz.

Ide kattintva megtekintheti a teljes kínálatot!

Online megrendelheti idei karácsonyfáját, melyet kiszállítunk Önnek!

Lássuk, hogy is működik a rendszer! Az oldalon böngészve választhat a különböző fajtájú és kiszerelésű, de a hagyományos mellett különleges fenyőfák közül is válogathat. Az online kertészetem a növény rendelésekhez hasonlóan a választott fenyőfákat is egészen a kertkapujáig szállítja. Ön tehát érezze úgy magát oldalamon, mint egy igazi karácsonyi vásárban és válogasson bátran a vágott vagy konténeres fák között!

A kiszállítással kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat bővebben!

Bármilyen elképzelése is van, webáruházamban megtalálja! Fenyőfa webáruházam az összes itthon kapható fenyőfafajtát forgalmazza. Választhatja például a nagyon népszerű és hagyományos megjelenésű lucfenyőt, a magas esztétikai értékkel bíró ezüstfenyőt, az igazán különleges kolorádói jegenyefenyőt vagy az apró méretű cukorsüveg fenyőt is.

Ha pedig megvan a megfelelő fajta, akkor érdemes mérlegelni, hogy konténeres vagy vágott fát szeretne inkább feldíszíteni az ünnepekre. Fontos tudnia, hogy az élő fenyőfa legfeljebb tíz napig maradhat a fűtött beltérben, az ennél hosszabb zárt térben tartózkodás ugyanis szinte biztosan a fa károsodását és pusztulását okozza. Dézsás fenyőt lehetőleg ne utcai árustól, hanem kertészetből, szaküzletből szerezzen be.

Milyen a tökéletes karácsonyfa? Ebben a régebbi cikkben pár tévhitet próbálok eloszlatni

Lényeges továbbá, hogy a fára ne helyezzen nagy hőleadású égősort, mert az megzavarhatja a nyugalmi időszakát töltő növényt, ami így a kiültetés után könnyen elfagyhat. Az ültetés az új év első napjaiban már lehetséges, amennyiben nem fagyos a föld. Amennyiben még fagypont alatt van a hőmérséklet, érdemes hűvös, zár, de jól szellőző helyen tárolni a fát. Ha van egy kertje, ahova később kiültetheti a fát, válasszon konténeres karácsonyfát!

Konténeres fenyőfa kínálatot ide kattintva tekintheti meg.

A konténeres kiszerelés előnye, hogy az ünnep elmúltával kiültethető a kertbe, vagy nevelhető dézsában a teraszon vagy a balkonon, így tulajdonképpen többféle haszonnal is bír egy év végi vásárlás. Kertészetem kínálatában konténeres és gyökeres fenyők széles választékát találja, ajánlom például szerethető megjelenésű, hagyományos lucfenyőt, az átlagon felüli esztétikai értékű ezüstfenyőt, vagy a különleges kolorádói jegenyefenyőt. Kisebb kerttel rendelkezőknek ideális választás a cukorsüveg fenyő, mely apró termetével bárhol elfér, sőt, sziklakertekbe is ültethető!

Ha nem biztos abban, hogy kellene elültetnie a fenyőfát a kertjében, akkor az alábbi videóból bátran tájékozódhat és megismerheti a fontos lépéseket.

Bátran választhat vágott fenyőfákat is!

Ha nincs kertje vagy nem szeretne még egy fenyőfát ültetni az egyébként sem nagy méretű udvaron, nyugodtan vásárolhat vágott fenyőt is az ünnepekre. Sok olyan tévhit kering a köztudatban, hogy a vágott fenyő vásárlása felér egy – egy fa „megölésével”, azonban ez nem igaz.

A vágott fenyőfa kínálatot ide kattintva tekintheti meg.

A helyzet az, hogy mivel a szóban forgó fenyőfákat mind kifejezetten erre a célra termesztik, nem károsítja a környezetet az, aki vágott fenyőt rendel. Pontosan olyan ez, mint amikor egy fej salátát vagy egy karfiolt vásárol a zöldségesnél. Ugye ilyen esetekben sincs lelkiismeret furdalása?

Kíváncsi rá, hogyan termeljük ki a vágott fenyőket? Az alábbi videóban megmutatom Önnek!

Ha eddig csak azért nem vásárolt vágott fenyőt, mert úgy véli, nem boldogulna a fa talpba faragásával, erre is van megoldás.

Ebben a videóban meg is tekintheti.

Ha különleges karácsonyfát szeretne

Amennyiben idén szeretne valamilyen különleges fenyőfát beszerezni az ünnepekre, ebben is tudok segíteni. Az egyik ilyen fenyő, melyet szívesen a figyelmébe ajánlok, az a különlegesen díszes tűlevelekkel bíró szerb lucfenyő, melyet konténeres kiszerelésben kínálok, így Ön az ünnepek után kiültetheti kertjébe. Ez a különleges fa akár 30 méteres magasságot is elérheti és karcsú habitusú fenyőfajta. A másik az 'Edith' ezüstfenyő, mely az átlagos, valójában zöld színű ezüstfenyőkkel ellentétben ténylegesen hamvas, ezüstös lombozattal rendelkezik, így díszítőértéke kimagasló. A kertbe ültetve akár a 15-20 méteres magasságot is elérheti.

Ide kattintva különlegesebb fenyőim között tud válogatni!

Amennyiben Önt is meggyőzték a fent felsorolt tények, kérem, nyomjon egy Tetszik-et és ossza meg ismerőseivel, barátaival!

Ha más kertészeti témában is szívesen olvasna, további bejegyzéseimet itt találja!