Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

karácsonyfa

karácsonyfa

2018. 12. 07. 20:47:31

Olvassa el cikkemet, ismerje meg a vágott karácsonyi fenyők tulajdonságait, tudja meg, hogy választhatja ki a legszebb, legfrissebb példányokat, és tájékozódjon arról is, hogy mely fenyőfajtákat érdemes keresni! Ha még a karácsonyfa beszerzése előtt áll, akkor sok hasznos információhoz juthat most, és természetesen az online karácsonyfa rendelés részleteiről is tájékozódhat!

2018. 11. 26. 20:32:00

A fenyőfa vásárlás dilemmája minden évben előkerül egyszer. Rendszerint először november környékén sejlik fel az emberben, hogy nem ártana gondolni a Karácsonyra. Az egyik legfőbb kérdés ilyenkor, hogy vágott vagy gyökeres fenyőfát vásároljunk-e és mi legyen a fa sorsa az ünnepeket követően. A legkényelmesebb az, ha online rendeli meg a fát és az konténeres kiszerelésben vagy vágottan érkezik meg az otthonába. Most megmutatom, miért jó döntés, ha nem egyedül válogat egy karácsonyfa vásárban!

2018. 11. 20. 21:01:00

Hogyan kell kezelni a vágott karácsonyfát, milyen igényei vannak a konténeres ünnepi fenyőnek, miből válogathat, aki érdekes alternatív karácsonyfa pótlékokra vágyik? Ezekre és még sok más hasonló kérdésre kaphat választ, ha elolvassa bejegyzésemet, melyben minden fontos, a karácsonyfákat érintő dologról szó esik!
 

2018. 11. 19. 20:02:00

A karácsonyi fenyővel kapcsolatban mindig sok kérdés merül fel - például, hogy hol, mennyiért, milyet vegyünk - de azt vajon hányan tudják, hogy honnan ered a fenyőállítás szokása? Olvassa el érdekes, informatív cikkemet, és ismerje meg a karácsonyi fenyő teljes történetét!

 

2018. 11. 15. 20:50:00
A konténeres ünnepi fenyő, vagyis az élő karácsonyfa évről-évre egyre divatosabb. Ha Ön is elgondolkodott rajta, hogy idén ilyen fát választ, épp jó helyen jár, mert bemutatom ezen növények minden előnyét és hátrányát! Olvassa el cikkemet, és döntsön megalapozottan!
2018. 11. 15. 00:00:00

December 24-én az este minden házban egy kicsit különlegesebb, mint a megszokott hétköznapok. Már gyermekkorunk óta tudjuk, hogy ezen az estén és a következő néhány napban valami egészen elképesztő történik az otthonunkban. A családtagok együtt vannak, közösen díszítik a fenyőfát és készítik ez ünnepi ebédet. A nem mindennapi érzés fénye később sem kopik meg, különösen, ha már saját gyermekeivel, majd pedig az unokáival ünnepel valaki a fa alatt. Keveseknek jut viszont eszébe a díszek kicsomagolása közben, hogy vajon miért pont ilyen dekorációt használunk a fenyőfa díszítésére?

2018. 11. 13. 11:37:00

Decemberben a csapból is a karácsony folyik, de ez nem feltétlen baj. Ha karácsonyfáról van szó, számtalan érdekes alternatív ötlet is felmerülhet! Olvassa el cikkemet, és ismerje meg azokat a vicces, érdekes, de nagyon is használható ötleteket, melyekkel a valódi karácsonyfát pótolni lehet!
 

2018. 11. 11. 14:42:00

A karácsonyfa az év végi ünnepi időszak egyik főszereplője, hiszen a kellemes atmoszféra, az emelkedett hangulat megteremtésében központi szerepe van! Az egyik legkedveltebb karácsonyfa az ezüstfenyő, mely számos előnnyel rendelkezik, így érdemes megfontolni, hogy ez a fenyőféle díszítse idén az Ön nappaliját is! Olvassa el cikkemet, ismerje meg az ezüstfenyőt közelebbről!

2018. 11. 08. 19:42:00

Az ezüstfenyő a karácsonyi időszak egyik örök slágere, hiszen a vágott vagy dézsás ezüstfenyő karácsonyfa nem csupán dekoratív, de kedvező árával is hódít! Ismerje meg kertészetem online karácsonyfa rendelési és kiszállítási szolgáltatását, szerezze be fáját egyszerűen, kényelmesen, fáradság nélkül!

2018. 11. 05. 20:11:03

A lucfenyő az egyik legismertebb fenyőfajta, de vajon tényleg ismerjük valójában? Mire lehet használni a lucot, milyen tulajdonságai vannak a kertbe kiültetve, milyen lehetőségeket rejt, és persze nem mellékesen, miért ideális választás vágott karácsonyi fenyőként? Olvassa el cikkemet, amiből minden kiderül!