Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ingyenes tanfolyamok

Megyeri Szabolcs vagyok, kertész.

Az elmúlt években rengeteg kérdés érkezett hozzám a különböző csatornákon, illetve megszámlálhatatlan blog bejegyzés született az oldalamon. Ezek késztettek arra, hogy összeállítsak a Kertbarátok igényeira szabott tanfolyamokat. A leggyakrabban felmerülő kérdéseket egy-egy téma köré csoportosítva gyűjtöttem össze és válaszoltam meg, létrehozva ezeket az anyagokat, melyek célja,hogy segítsék az olvasót elmélyedni az adott témában és végigvezessék az ahhoz kapcsolódó cikkeken is.

Lejjebb görgetve találja az eddig elkészült tanfolyamokat, melyeket 2 csoportra bontottam - vannak rövidebb, néhány oldalas és nagyobb, jóval részletesebb anyagok is. A rövidebb anyagokat PDF formában küldöm, a hosszabbakat 7-8 levélre bontottam, a visszajelzések alapján így sokkal jobban emészthető és könnyebben olvasható.

A lista folyamatosan bővül, bízom benne, hogy Ön is megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt közöttük! 

Ahhoz, hogy elolvashassa az anyagokat nincs más dolga, mint az Önnek szimpatikus téma borítójára kattintani, ott megadni az e-mail címét és perceken belül érkezik is a levél.

A bazsarózsák színes világa - minden információ egy helyen ezekről az álomszép növényekről.

Kerti díszfák - különleges díszfákat mutatok, amelyekkel nem fog minden kertben találkozni. Aki különleges kertet szeretne magának tervezni annak érdemes megnéznie őket!

Tavasszal virágzó cserjék - ahogy a neve is mutatja, azokról a cserjékről olvashat, amelyek már tavasszal díszbe boríthatják a kertjét!

Tavaszi hagymások - egy újabb kis gyöngyszem, melyben megmutatom mit kell tudnia a tavasszal virágzó hagymásokról!

A sokszínű nyári kert növényei - segítek ebben, hogy könnyebben megtervezhesse a kertjét, hogy az nyáron is virágpompában úszhasson.

Tanuljon az évelőkről! - az évelő növények nem hiányozhatnak egy kertből sem. Ebből az átfogó anyagból megtudhat mindent róluk!

Veteményeskert egyszeregy - minden információ a háztáji zöldségtermesztésről

Tanuljon a rózsákról - a rózsák közel állnak a szívemhez, itt Ön is megismerheti ezeket a bámulatos virágokat. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy talán a legátfogóbb anyag magyar nyelven!