Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Incrocio Pieri' őszibarack vadőszi alanyon

Ár:
6.990 Ft

Vadőszi alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Az 'Incrocio Pieri' őszibarack vadőszi alanyon főbb jellemzői:

Az 'Incrocio Pieri' őszibarack nagyon finom ízű gyümölcsöt terem. Ha Ön ezt a fajtát választja, akkor augusztus közepén-végén szüretelheti a lédús, zöldesfehér húsú, magvaváló terméseket. A nagy méretű gyümölcsök héja sárgásfehér, liláspiros fedőszínnel. Friss fogyasztásra, de akár befőzéshez is felhasználható. Vadőszibarack alanyra oltott fajta, középerős növekedésű. (Alacsonyabbra nő, mint a vad alany.) Meszes talajokra előnyösebb a mandula alanyra szemzett 'Incrocio Pieri' fajtát választani, mivel a mandula alany jobban tűri a meszes, lúgos talajt. Az enyhén lúgos, meszes talajból a vadőszibarack alanyra szemzett nemes fajta nem tud elegendő vasat felvenni, így,- mivel a levél zöld színét adó klorofillhoz nélkülözhetetlen a vas, sárgulás (klorózis) alakul ki. A lehűlésekre kissé érzékeny, ezért védett helyre telepítse kertjében! Öntermékeny fajta. Rendszeresen, és igen bőven terem.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2018. 11. 28.
Kedves Zoltán!
Köszönöm észrevételét!
Nemcsak vadőszi alanyra oltott Icrocio Pieri fajtát árulunk, hanem mandula alanyra oltottat is:
https://www.megyeriszabolcskerteszete.hu/incrocio_pieri_oszibarack_mandula_alanyon
Amennyiben lúgos, meszesebb a talaj Önnél a mandula alanyra szemzett csemetét javasoljuk, míg ha az savanyúbb, vagy átlagos kerti talaj, akkor a vadőszi alanyra szemzettet. Fontos, hogy tudja, milyen a talaj kémhatása ahhoz, hogy a megfelelő alanyra szemzett Incrocio Pieri gyümölcsfát választhassa.
Remélem, tudtam Önnek segíteni!
Kertbaráti üdvözlettel
| 0 / 5 csillag!
2018. 11. 26.
Szépen le van írva, miért jó(bb) a mandula, Gf 677 alany, mégis vadőszin áruljátok..