Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hydrangea macrophylla 'Bouqet Rose' - Rózsaszín virágú kerti hortenzia

Ár:
5.690 Ft

(ejtsd: hidrangéa makrofilla)

Szállítási állapot: évszaktól függően 20-60 cm magas
Kiszerelés: 1-3 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
5.490 Ft / db
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A Hydrangea macrophylla 'Bouqet Rose' - Rózsaszín virágú kerti hortenzia főbb jellemzői:

A Hydrangea 'Bouqet Rose' egy gyönyörű rózsaszín színben tündöklő hortenzia fajta. Ennek a fajnak egyedülálló módon a virágszínét a talaj PH értékének csökkentésével a kék szín irányába el tudjuk változtatni.

Amennyiben kertjébe egy hatalmas színpompás virágokkal teli cserjét szeretne, mindenféleképpen ajánlom figyelmébe a hortenzia ezen fenséges fajtáját.

Félárnyékos helyen tudja leginkább kibontakoztatni szépségét, tűző napon, vagy túl meleg helyen nem érzi jól magát. Ügyeljen arra, hogy földje mindig legyen nedves, sose száradjon ki. Öntözésnél előnyösebb lágy vizet (esővizet) használni, mert a meszes talajt, vagy a kemény vizet nem tolerálja. Vízhiány fellépése esetén a levelek látványosan lekókadnak, a növény fejlődése akár tartósan is leállhat. Hazánkban nem teljesen télálló, ezért a töveket takarni kell a nagyobb fagyok ellen. A magasabbra fejlődött cserjéket kora tavasszal javaslom visszametszeni, hogy még gazdagabb virágözönnel ajándékozzon meg minket a nyár folyamán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!