Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

hortenzia

hortenzia

2019. 06. 04. 12:20:39
A hortenzia (Hydrangea macrophylla) egy Japánból érkező növény, mely Európában az 1800-as évek elején, először Angliában jelent meg. Népszerűségét nagy fajtagazdagságának köszönheti, hiszen a hortenzia nagyon változatos megjelenésű dísznövény. Sajnos őt sem kerülik el a különböző betegségek, így ebben a cikkben igyekszek segíteni néhány tanáccsal.
2019. 03. 08. 12:26:11

A hortenzia egy átlagon felüli szépségű dísznövény, mely dús virágzatával, megkapó színeivel és változatos formáival hódít! Ismerje meg közelebbről ezt a látványos virágot, és ültessen belőle saját kertjébe is! Ha elolvassa cikkemet, mindent megtudhat, amit egy kezdő hortenziabarátnak tudnia kell!

2018. 08. 15. 11:33:40

Ha néhány igazán klasszikus virágot kellene felsorolnom, a listában biztosan helyet kapna a hortenzia. Nem véletlen nagyon népszerű minden fajtája, ugyanis díszítő értékük olyan magas mint a rózsáké, dús virágzatuk segítségével igazi kis ékszerdobozai lesznek a kertnek. Egyik fajtája a bugás hortenzia, ami tulajdonképpen egy lombhullató cserje és amely minden évszakban hozzátesz egy kicsit a kert esztétikájához. Mutatom, mit érdemes tudni erről a mesebeli hangulatot idéző növényről!