Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Hedera helix 'Gold Heart' – Sárga-tarka, apró levelű borostyán

Ár:
3.490 Ft

(ejtsd: hedera héliksz)

Szállítási méret: évszaktól függően 20-80 cm magas
Kiszerelés: 2 literes kertészeti konténerben 
Közeg: tőzegtartalmú, tápanyagban dús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 40-60 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 17-25 db növényt kell elültetnie, 40-60 centiméterenként egymástól.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
2.990 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Gyors, és látványos sikert szeretne elérni? Csúnya, omló vakolatú házfalat szeretne széppé tenni? Esetleg nem szereti, ha szomszédjai átlátnak kerítésén keresztül Önhöz? Nagy, kopár területek vannak a kertjében, amelyeket szebbé szeretne tenni? Ha igen, akkor mindenképp ajánlom Önnek a Hedera helix 'Goldheart' tarka levelű borostyánt. A tarka levelű borostyán legfőbb különlegessége, hogy fényes, sötétzöld leveleinek közepén sárga, szív alakú folt látható. Nagyon mutatós, és könnyű gondozású növény.

Gyönyörű, különleges látványt fog nyújtani, akkor is, ha falra, vagy kerítésre futtatja, illetve, ha talajtakaró növénynek telepíti.

Örökzöld, nagyon dekoratív kúszócserje, mely léggyökereivel kapaszkodik. 4-6 méter magasságra kúszik, közepes gyorsasággal növekszik.

A félárnyékos területeket kedveli, talajban nem válogatós. Nagyobb talajfelületek takarására is kiválóan alkalmas.

Arra mindenképp ügyeljen, hogy az évek során tarka levelű borostyánját rendszeres metszéssel alakítsa.