Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hedera helix 'Gold Child' – Sárga-tarka levelű borostyán

Ár:
2.790 Ft

(ejtsd: hedera héliksz)

Szállítási méret: 20-40 cm magas
Kiszerelés: 2 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 40-60 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 17-25 db növényt kell elültetnie, 40-60 centiméterenként egymástól.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A sárga tarka levelű borostyán különlegessége, hogy leveleinek széle nagyon mutatós, sárga mintázatú. A sötét szürkészöld levelek széle aranyló szegélyű. Leginkább akkor fog ilyen gyönyörű aranysárga színt kapni, ha Ön úgy választja meg helyét a kertben számára, hogy elegendő napfényt is kapjon.

A Hedera helix 'Goldchild' olyan szép levelű, különleges fajta, mintha nem is kerti, örökzöld díszcserje lenne, hanem cserepes levéldísznövény.

Gyönyörű, különleges látványt fog nyújtani Önnél, ha romos, elrejteni való régi, omladozó házfalat szeretne eltakarni, esetleg kerítést befuttatni, vagy talajtakarónak tervezi telepíteni. Mérsékelt növekedésű, igényesebb borostyán fajta.

Ügyeljen arra, hogy rendszeres metszéssel szabályozza borostyánja terjedését!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!