Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Burgonya vetőgumó kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc      

Vásároljon kertészeti webáruházamból vetőburgonyát! Minőségi burgonya vetőgumókkal állok vásárlóim rendelkezésére!

A burgonya az egyik legalapvetőbb zöldségféle a konyhában, és a többi zöldségfélével ellentétben a burgonyát egyöntetű rajongás övezi, még a gyermekek is szinte kivétel nélkül szeretik, így nincs olyan veteményes, melybe ne lenne jó ötlet burgonyát is telepíteni! A burgonya nevelése kifejezetten egyszerű kertészeti feladat, a kezdőknek is remek választás a veteményeskerttel való első próbálkozásokhoz, helyigénye közepes, így nem szorít ki más terményeket a területről, a felhasználás sokszínűségét tekintve pedig tényleg kihagyhatatlan a konyhakertből!

Vetőburgonya fajták széles választéka a Megyei kertészetben!

Az ízletes, sokoldalúan felhasználható burgonya titka főképpen a minőségi vetőanyag, enélkül ugyanis hiába a megfelelő tápanyag adagolás, a szabályszerű öntözés, a burgonya nem lesz se gazdagon termő, se ellenálló, se ízletes. Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában ezért én csak a legjobb minőségű, magas hozamot ígérő, ellenálló burgonya vetőgumó fajtákat kínálom Önnek, hogy a zöldségnevelés ne csupán egy kerti feladat, hanem örömöt nyújtó, sikeres elfoglaltság lehessen! Lejjebb görgetve máris válogathat a legjobb burgonya vetőgumó fajták közül, rendelje meg máris a tavaszi ültetéshez szükséges mennyiséget!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.