Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

'Aurore' – Szőlő

8.990 Ft
Menny.:db

Az 'Aurore' szőlő egy korai érésű fajta, amelyet a könnyű és frissítő ízű, lédús zöld szőlőszemek jellemzik, népszerű választás mind otthoni kertekben, mind kereskedelmi termesztésben, kiválóan alkalmas friss fogyasztásra és borászati felhasználásra.

Szállítási méret
: 80-100 cm magas

Az év teljes egészében ezt a szőlőcsemetét konténeres kiszerelésben tudja megrendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az 'Aurore' – Szőlő főbb jellemzői:

Az 'Aurore' szőlő egy korán érő fajta, amely különösen kedvelt a szőlőtermesztők körében az északi és mérsékelt éghajlati övezetekben.
Általában 2-3 méter magasságig nőnek, a támrendszer és metszési módszer függvényében. 

Nagy, lédús bogyókat hoz, amelyek általában világoszöld vagy sárgás színűek. A gyümölcsök édesek és enyhén muskotályos ízűek, amelyek friss fogyasztásra és szőlőlé, valamint bor készítésére egyaránt alkalmasak.
Augusztus elején érik.

Teljes napsütést igényel a megfelelő növekedés és a bőséges termés biztosítása érdekében.
Megfelelően a jó vízelvezetésű, tápanyagokban gazdag talajban növekszik.
Mérsékelt öntözést igényel, különösen a gyümölcsök fejlődési szakaszában. Fontos azonban elkerülni a túlöntözést és a talajban való pangó vizet, amely gyökérrothadáshoz vezethet.

Fontos tudni:
Kifejlett magasság: 2-3 m
Érésidő: Augusztus eleje
Fényigény: Magas
Vízigény: Közepes