Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Lycium barbarum - Goji bogyó

6.290 Ft
Menny.:db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:

(ejtsd: lícium barbarum)

Kiszállítási méret: 80-100 cm magas
Kiszerelés: 5 literes faiskolai konténerben
Közeg: tápanyagban gazdag, tőzeges földkeverékbe ültetve

Egész évben ültethető!

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Jellemző tulajdonságok

A goji bogyó bokor eredetét tekintve az ördögcérna nemesített változata. Ez a faj nagyobb termést hoz, mint az alapfaj és jóval bővebben is terem. Sűrű ágrendszere alkalmassá teszi sövényként való telepítésre is. Apró lila virágai májustól folyamatosan díszítenek. Bogyói augusztus és október között érnek. Hazánkban az elmúlt pár évben került be a köztudatba, de Kínában már évezredek óta gyógyhatású növényként ismerik, amely számos betegség ellen nyújt védelmet! Ültessen kertjébe Ön is goji csemetét, így minden fáradság nélkül, első kézből juthat hozzá ehhez a csodaszerhez!

Felhasználás, gondozás

A goji bokor nevelése és gondozása igazán egyszerű! Ajánlom azoknak is ezt a növényt, akik nem szeretnének sokat pepecselni a kertben, de nagy felületeket akarnak beborítani. Talaj iránt igénytelen növény, napos helyen érzi magát a legjobban, öntözést pedig egyáltalán nem igényel! Egyedül a ritkító metszésről ne feledkezzünk meg.

Lycium barbarum - Goji bogyó ültetése

Hasznos olvasnivalók:

Goji bogyó ültetése
Goji bogyó gondozása

Videók