Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Abies nordmanniana - Nordmann fenyő /kaukázusi jegenyefenyő/ (konténeres)

Ár:
13.990 Ft

(ejtsd: ábiesz nordmanniána)

Szállítási méret: 60-80 cm magas
Kiszerelés: konténeres

A nordmann fenyő az egyik legszebb karácsonyfa fajta! Nem csupán dekoratív és formás, de puha tűlevelei miatt kisgyermekes háztartásokba is remek választás!

A konténeres nordmann fenyőt több méretben is megrendelheti kertészetemből!

Vágott változatban szeretne inkább nordmann fenyőt? Kattintson ide

 

FIGYELEM:
Ezt a karácsonyfámat december 22-ig már csak az alábbi megyékbe szállítom ki a készlet erejéig:
Budapest, Pest megye, Nógrád megye, Heves megye, Jász-NagyKun-Szolnok megye

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
1.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-12-19

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

A nordmann fenyő  évtizedek óta töretlenül az egyik legnépszerűbb karácsonyfa. Természetesen ez nem véletlen, hiszen ez a fenyőfajta számos olyan kiemelkedő előnnyel rendelkezik, melyek egyedülállóak és valóban praktikussá teszik ezt a növényt.

Olvasson tovább és ismerje meg a konténeres nordmann fenyőt, válassza idén ezt a fajtát nappalijába!

A nordmann fenyő megjelenését tekintve dús és tömött, alakja szabályos. Tűlevelei hosszúak, 3-4 centiméteresek, színük élénkzöld vagy sötétzöld. A tűlevelek egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy nem szúrósak, ezáltal a nordmann fenyő kisgyermekes háztartásokba is kitűnő választás, ugyanis az apróságokat nem fenyegetik a hegyes, merev, szúrós tűlevelek, még az sem jelent majd problémát vagy balesetveszélyt, ha megfogják, megmarkolják a fenyő ágait!

Az sem elhanyagolható pozitívum, hogy a nordmann fenyő illata csodás, enyhe dörzsölésre narancsos-citrusos aromát árasztanak a tűlevelek! Ez ugyan elüt a megszokott klasszikus karácsonyfa illattól, de éppen ebben az újszerű élményben rejlik ennek a fenyőnek a nagyszerűsége!

A nordmann fenyő mellett szól, hogy leveleit nem hullatja, természetesen az élő, konténeres kiszerelés esetében növény túlélésének záloga, hogy csak egy bő hétig maradhat a fűtött lakásban, de ez ugyanúgy vonatkozik minden élő karácsonyfára. A bent töltött idő alatt viszont a dézsás nordmann fenyő a lehető legszebb formáját fogja mutatni!

A nordmann fenyő igazi erőssége akkor mutatkozik meg, ha Ön az ünnep végeztével kiülteti kertjébe! Ez a nagyra növő, magas esztétikai értékű örökzöld évtizedeken keresztül fogja emelni az Ön kertjének fényét!

Milyen a tökéletes karácsonyfa? Kérem ezt a cikket feltétlen olvassa el!

A konténeres nordmann fenyőt kertészetemben többféle méretben rendelheti meg, így teljesen az egyedi igényeihez és persze nappalija belmagasságához állíthatja be karácsonyfája magasságát! 

 

A nordmann fenyőt akkor ajánlom Önnek:

- ha egy különlegesen szép, elegáns, változatos módokon feldíszíthető fenyőt szeretne.

- ha kisgyermekek vannak a lakásban, én Ön fontosnak tartja, hogy a fa ne szúrhassa, sérthesse meg őket!

- ha Karácsony után egy igazán dekoratív és elegáns örökzölddel szeretné gazdagítani kertjét.

- ha Ön nem pártolja a vágott fenyők vásárlását, és a későbbiekben is szeretné hasznosítani karácsonyfáját.

 

A nordmann fenyő ára a megszokott és szintén kedvelt lucfenyőénél vagy ezüstfenyőénél magasabb, azonban többet is nyújt annál! Ne feledje, hogy a konténeres karácsonyfa vásárlásával Ön valójában egy kiültethető kerti növényt vásárol, melyet járulékos haszonként karácsonyfaként is hasznosíthat. Így dézsás karácsonyfa vásárlása esetén az ár/érték arány mindig a kerti növény értékére vonatkozik, ebben a tekintetben pedig a nordmann fenyő remekül teljesít!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő méretű konténeres nordmann fenyőt, és élvezze gondtalanul, hosszan dísznövényét a decemberi ünnep után is!

 

 

Fontos! A konténeres, élő karácsonyfa kezelése eltér a vágott fenyőkétől, főképpen, ha Ön az ünnepek után kerti növényként szeretné továbbgondozni fenyőjét.

Dézsás, élő karácsonyfák szakszerű gondozásáról olvassa el cikkemet.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő