Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Karácsonyfa kínálatunk

A karácsonyt el sem tudnánk képzelni karácsonyfa, azaz feldíszített fenyőfa nélkül. Mai rohanó világunkban azonban, egyre kevesebb időt tudunk rászánni arra, hogy körbejárjuk azokat a helyeket, ahol kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt a fajtát, a kiszerelést, a méretet illetően. Valljuk meg, munka után, a korán beköszöntő esti sötétségben, az utcai árusok nehezen szemrevételezhető fái között nem mindig van kedvünk válogatni, arról nem is beszélve, hogy gyakorta a hazaszállítás és a tárolás is gondot jelent.

Ezért szeretnék segíteni Önnek az online karácsonyfa rendelés lehetőségével abban, hogy otthona kényelméből egyszerűen, gondosan mérlegelve, bármelyik napszakban vásárolhassa meg azt a fát, amivel az ünnepek alatt otthonát, konténeres fa esetén pedig, majd kertjét is díszítheti.

Összegyűjtöttem a megszokott, klasszikus fenyőféléket, mint a luc, az ezüstfenyő és a nordmann, melyeket vágott vagy konténeres kiszerelésben (gyökeres, földlabdás) és többféle méretben érhet el.

A kiszállítás kertészetem saját teherautójával történik, munkatársaim nagy odafigyeléssel és körültekintéssel pakolják és szállítják a növényeket, így a fa frissen és épségben érkezik meg az Ön otthonába! A kiszállítás az ország teljes területére érvényes, még a legeldugottabb zsákfalu utolsó utcája sem jelent akadályt!

A szállítás időpontját egyeztetjük Önnel!

Az internetes fenyővásárlás menete kertészeti webáruházamban roppant egyszerű.

Válassza ki, hogy vágott vagy konténeres fenyőfát szeretne, ezután pedig kattintson arra a fajtára, ami megtetszett Önnek!

A megfelelő méret kiválasztása után a zöld "kosárba" gomb megnyomásával máris a virtuális bevásárlókosarába helyezheti a fát, ezután pedig a szokásos módon folytathatja a megrendelést, pár egyszerű lépést követve!

Karácsonyfa rendelés online, a Megyeri kertészetből!

Kertészetem fái minőségileg átválogatott, ép, dús, hiánytalan növények, így nem fordulhat elő, hogy "féloldalas", ferde, csúnyácska karácsonyfát kap kézhez.

A házhoz szállítási szolgáltatásnak köszönhetően Önnek a rövid rendelési folyamat teljesítése után, semmi más dolga nem lesz, mint hogy az előre megbeszélt időpontban, otthona kapujában átvegye a megrendelt fenyőt!

Kellemes fenyőfa válogatást és boldog karácsonyt kívánok Önnek!