Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Karácsonyfa kínálatunk

Az online karácsonyfa rendelést választva Ön otthona kényelméből, egyszerűen és praktikusan intézheti a karácsonyi fenyő beszerzését! Talán elsőre szokatlannak hangzik, ám az internetes fenyőrendelésnek számos előnye van! Önnek nem kell az esti sötétségben az utcai árusok nehezen szemrevételezhető fái között botorkálnia, nem kell törődnie a cipekedéssel, vagy a hazaszállítással. 

Kertészeti webáruházam jelen kategóriájában azokat a vágott és gyökeres fenyőket gyűjtöttem össze Önnek, melyeket megrendelhet karácsonyfaként, hogy az ünnep legfontosabb kelléke biztosan szép és tündöklő legyen!

Karácsonyfa rendelés online, a Megyeri kertészetből!

A széles kínálatban megtalálja a megszokott, klasszikus fenyőféléket, de olyan különlegességeket is kínálok, melyeket az utcai árusoknál jellemzően nem találni! Ön választhatja a lucot, az ezüstfenyőt, a nordmann fenyőt,  vagy éppen a kolorádói fenyőt, a koreai jegenyefenyőt, a szerb lucot! 

A kínált fenyőket vágott faként és dézsás, tehát élő növényként is megrendelheti, és természetesen többféle mérettel állok az Ön rendelkezésére, így rendeléskor nappalija méretéhez igazíthatja leendő karácsonyfája magasságát! A kiszállítást kertészetem saját teherautóival végzem, így az érzékeny áru frissen és épségben érkezik meg az Ön otthonába!

Konténeres vagy gyökeres fenyőfák Konténeres vagy gyökeres fenyőfák
Konténeres, dézsás karácsonyi fenyők kínálata!
Vágott fenyőfák Vágott fenyőfák
Vágott karácsonyi fenyők széles kínálata!
Rendezés:

Karácsonyfa rendelés az internetről?

A fenti kérdés bizonyára sokakban, így talán Önben is felmerült már. Vajon miért jó karácsonyfát rendelni, mik az online favásárlás előnyei, hogyan jut el hozzám a fa, mik a biztosítékok, hogy a kiszállított fa szép lesz, hogy megfelel majd a várakozásoknak?

Ezek teljesen jogos kérdések, hiszen azt már megszokhattuk, hogy ruhaneműt, műszaki cikket, vagy akár élelmiszert nagy biztonsággal rendelhetünk az internetről, de növények esetében ez a vásárlási forma még nem kifejezetten elterjedt. Hadd válaszoljam meg a fenti kérdéseket sorban!

Az online, vagyis az interneten keresztüli fenyőfa vásárlás számos előnnyel jár. Ezt a módszert választva Önnek nem kell az utcai árusok portékáját átválogatnia, nem kell a korán sötétedő téli napokon a délutáni, esti félhomályban botorkálnia a fenyők között, nem kell a vásárlók tömegében araszolva fát keresnie.

Webáruházamat választva Ön az otthona kényelméből, akár kedvenc fotelében ülve intézheti a karácsonyfa beszerzését, akkor, amikor éppen ideje van rá, bármelyik napszakban! 

Karácsonyfa rendelés a Megyeri kertészetből!

Az internetes fenyővásárlás menete kertészeti webáruházamban roppant egyszerű, nem szükséges hozzá informatikai ismeret, vagy egyéb internethasználati tapasztalat! Próbálja csak ki!

Feljebb görgetve a rövid ismertető szöveg alatt válassza ki, hogy élő fenyőt, vágott karácsonyfát szeretne, vagy esetleg a különleges fenyők kínálatából szemezgetne, ezután pedig kattintson arra a fafajtára, ami megtetszett Önnek!

Az Önnek megfelelő méret kiválasztása után a zöld "kosárba" gomb megnyomásával máris a virtuális bevásárlókosarába helyezheti a fát, ezután pedig a szokásos módon folytathatja a megrendelést, pár egyszerű lépést követve! Ilyen egyszerű az egész!

A fentiek értelmében tehát Ön nem csak a fa típusát (vágott vagy élő) és fajtáját (luc, ezüstfenyő, nordmann, stb) választhatja ki, de természetesen a fa magasságát is megjelölheti, így nem fordulhat elő, hogy túl kicsi, vagy túl nagy fát rendel! Kertészetem fái mind minőségileg átválogatott, ép, dús, hiánytalan növények, így nem fordulhat elő, hogy Ön "féloldalas", ferde, vagy csúnyácska karácsonyfát kap kézhez.

Fontos tudnia, hogy a kiszállítást - hazánkban egyedüliként - kertészetem saját teherautóival végzem. Ez azért lényeges körülmény, mert így az érzékeny árut tapasztalt munkatársaim nagy odafigyeléssel és körültekintéssel pakolják és szállítják, vagyis nem egy külsős futárcég alkalmazottai kezelik az Ön fáját, hanem az én közvetlen kollégáim!

A kiszállítás az ország teljes területére érvényes, még a legeldugottabb zsákfalu utolsó utcája sem jelent akadályt! A kiszállítás rugalmas, Ön még hétvégén, vagy az esti, akár a késő esti órákban is átveheti fáját, így nem kell félnie attól, hogy karácsonyfája akkor érkezik meg, mikor Ön például dolgozik. A kiszállítás időpontját minden esetben egyeztetjük Önnel!

Élő és vágott karácsonyi fenyő házhozszállítás!

Megérkezett a megrendelt karácsonyi fenyőm, de valahogy mégsem tetszik, mit tehetek ilyenkor? Nagyon jó kérdés! Bár kertészetem fái kifogástalan növények, mégis előfordulhat, hogy Ön másikat választana. A jó hír, hogy ezt megteheti! A kiszállítást végző teherautón mindig vannak plusz fenyők, pont arra az esetre, ha a kedves megrendelő szeretne egy másikat választani. Így amennyiben az Önnek szánt fenyő helyett másikat nézne, ezt kötöttségek nélkül megteheti!

Remélem sikerült Önt is meggyőznöm az internetes karácsonyfa vásár előnyeiről, és bátran belevág az online fa vásárlásba! Ne feledje, hogy kertészetemben az összes népszerű karácsonyfa fajtát megtalálja, többféle kiszerelésben és méretben!

A házhoz szállítási szolgáltatásnak köszönhetően pedig Önnek a rövid rendelési folyamat teljesítése után már semmi más dolga nem lesz, mint hogy az előre megbeszélt időpontban otthona kapujában átvegye a megrendelt fenyőt!

Kellemes fenyőfa válogatást és Boldog Karácsonyt kívánok Önnek!