Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Ezüstfenyő rendelése az Internetről

A karácsonyfa az év végi ünnepi időszak főszereplője, főképpen, ha gyermekek is vannak a családban. A formás, szép karácsonyfa kiválasztása rendszerint sok időbe és fáradságba kerül, számos utcai árus portékáját kell végigböngészni, mire az ideális példány előkerül.

Az utcai árusoknál vagy a piacokon számos probléma akadhat a vásárlás körül. Nem csupán a kínálat bősége okozhat gondot, de biztosan Ön sem szereti a nagy tömeget, és a tolakodást, ami általában kísérője a favásárlásnak.

Szintén nagyban megnehezíti a választást, hogy - főleg a dolgozó embereknek - rendszerint későn, már sötétben van lehetősége megtekinteni a választékot, így pedig nehezen derülnek ki a fa esetleges hiányosságai, hibái. Roppant kínos, ha otthon, a világosban tűnik fel elsőre, hogy a fenyő féloldalas, ágrendszere hiányos, vagy éppen görbe a törzse.

 

Mindezen zavaró tényezők azonban egycsapásra kizárhatók, ha Ön az interneten keresztül, kertészeti webáruházamból rendeli meg karácsonyi fenyőjét!

 

Kertészetem karácsonyfa kínálata átlagon felül gazdag, az érdeklődők tucatnyi fenyőfajta közül válogathatnak, most azonban kifejezetten az ezüstfenyőket ajánlom Önnek! Az ezüstfenyő egy igazi arany középutat jelent a karácsonyi fenyők világában, hiszen ára mérsékelt, ugyanakkor szépségében, pompájában garantáltan felülmúlja a megszokott, hagyományos lucfenyőt.

Az ezüstfenyő változatos árnyalatokban díszlik, tudni kell azonban erről a fenyőfajtáról, hogy neve ellenére a legtöbb példány nem ezüstös, hanem feltűnő élénkzöld árnyalatokban tündököl, ugyanakkor valóban léteznek hamvas, kékes színű darabok is! Az ezüstfenyő mellett szól tartóssága is, kifejezetten ajánlott többet közt a száraz levegőjű, jellemzően túlfűtött panellakásokba, ahol a luccal ellentétben akár január végégig a szobában maradhat jelentősebb levélvesztés nélkül.

IDE KATTINTVA olvashatja el részletes ismertető cikkemet az ezüstfenyőről!

 

Ezüstfenyő rendelés a Megyeri kertészetből!

 

Miért érdemes az ezüstfenyőt választani karácsonyfaként:

- megjelenése elegáns, ágrendszere tömött, dekorációs értéke kiemelkedően magas

színe üde és változatos, az ezüstös, hamvas árnyalatoktól a mélyzöldig terjedhet

tűleveleit sokáig megtartja, még január második felében is "egyben" lehet

- a lucnál kismértékben drágább, de a többi fenyőnél olcsóbb, kedvezőbb árú karácsonyfa!

 

Vágott ezüstfenyő rendelés a Megyeri kertészetből!

 

Megtetszett Önnek az ezüstfenyő? Akkor azonnal rendelhet is egyet magának webáruházamból!

IDE KATTINTVA máris megtekintheti vágott ezüstfenyő fáimat!

IDE KATTINTVA pedig konténeres ezüstfenyőt rendelhet!

 

Az ünnepi fenyő vásárlásának egyik jellemző buktatója, hogy a decemberi sürgés-forgás közepette a fa beszerzése a Szenteste előtti napokra marad, egyszerűen az időhiány, vagy a tárolási nehézségek miatt. Ismerős ez a helyzet? Biztos vagyok benne! Ezzel azonban Ön azt kockáztatja, hogy csak a megmaradt, "resztli" példányok közül szemezgethet, így ilyenkor nagyobb eséllyel lesz kénytelen egy nem tökéletes fa mellett dönteni, hiszen már nincs miből válogatni!

Én azonban azt ajánlom Önnek, hogy ne vállaljon kockázatot, ne érje be a gyengébb, görbe törzsű, ritkásabb ágrendszerű példányokkal, melyeket az árusítási időszak végén kínálnak az utcai árusok! Rendelje meg kertészetemből jó előre, már december elején ezüstfenyőjét, hogy megkímélje magát a keresgélés bosszúságától, és a gyengébb minőségű karácsonyfa kényszerű megvásárlásától!

Az interneten keresztüli fenyő vásárlásnak további vitathatatlan előnyei is vannak, ezeket gyűjtöttem össze Önnek az alábbiakban:

Miért érdemes karácsonyfát rendelni az interneten?

- Mert így fárasztó utánajárás, hosszas válogatás nélkül tehet szert szép, formás fenyőfára!

- Mert így Önnek nem kell törődnie a fa becsomagolásával és hazaszállításával!

- Mert kényelmesen, az otthonában ülve válogathat a fenyőfák közül, kiválasztva az Önnek megfelelő méretet!

- Mert az online karácsonyfa vásárlás jelentős idő és energia megtakarítását jelenti!

- Mert kertészetemből fenyőfa talp rendelése is lehetséges, kérésére pedig fája törzsét a tartóba faragom, így Önnek ezzel a művelettel sem kell már foglalkoznia!

 

Vágott ezüstfenyő rendelés a Megyeri kertészetből!

 

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy nem jelenthet-e problémát a fenyőfa úgymond látatlanban való megvásárlása, hiszen az utcai árusok portékájával szemben a tőlem rendelt fenyőt nem láthatja a megrendelés pillanatában.

Hadd oszlassam el a kételyeit! A legfontosabb, hogy a teljes vásárlói elégedettség elérése érdekében csakis hibátlan, tökéletes ágrendszerű, formás fákat küldök ki vevőimnek, hiszen ha nem így lenne, nem számíthatnék arra, hogy a következő évben is tőlem rendel, vagy hogy szívesen ajánlja szolgáltatásomat barátainak, ismerőseinek.

 

Szeretné tudni, hogy hogyan kell szakszerűen tárolni a kiszállított karácsonyfát?

 

Az is biztosítékot jelenthet Önnek, hogy kiszállításkor Ön szemrevételezheti fáját, és amennyiben valamilyen okból nem teljesen elégedett, a teherautón lévő többi fa közül választhat magának másikat! Ezáltal Ön nincs arra kényszerítve, hogy az Önnek kiszemelt fát mindenképpen átvegye, hiszen bár pontosan azt szállítom le Önnek, amit megrendelt, mégis lesz lehetősége más fák közül is szemezgetni! A megrendeléskor Ön megadhatja leendő fájának méretét, így az sem fordulhat elő, hogy túl kicsi, vagy túlságosan nagy fenyőt kap kézhez!

Végül pedig nagyon fontos, lényegi körülmény, hogy a fák kiszállítását nem külső futárcég végzi, hanem a növényeket kertészetem saját teherautóival juttatom el Önhöz! Így egyfelől a karácsonyi időszakban erősen leterhelt futárcégek jellemző késései Önt nem érintik, másfelől az érzékeny, sérülékeny fák garantáltan épségben jutnak el Önhöz, hiszen azokat közvetlen munkatársaim kezelik, akik járatosak a növényszállításban!

 

Ezüstfenyőt IDE KATTINTVA rendelhet!

 

Fontos információ! 

vágott fenyő kiszállítás Megyeri kertészet

 

Érdekesnek találta cikkemet, szívesen ajánlaná barátainak, ismerőseinek?

Akkor nyomjon a 'tetszik' gombra vagy ossza meg írásomat a facebook-on!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyfa ezüstfenyő