Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Évelő növények

Az évelő növények a kert állandóságát alapozzák meg, míg ugyanis az egynyáriak, vagy az idényjellegű dísznövények csupán ideiglenesen dekorálnak, addig a hosszú ideig az ágyásokban maradó kerti évelők az esztétikus keretet adják a birtoknak.

Az évelő dísznövények, a télálló virágok tavasszal, vagy nyaranta évről-évre újra kihajtanak, így ültetésükkel az adott kertrész karbantartása egyszerűbbé, tervezhetővé válik, a dekorációs érték viszont változatlan marad!

Kerti évelő dísznövények Megyeri Szabolcs kertészetébenb

Kertészetemben több kategóriában kínálom évelő növényeimet, így Ön pontosan kiválaszthatja, hogy hová, mit szeretne ültetni! Válogathat napos helyre, félárnyékba, vagy árnyékba való évelők közül, a parlagi területeket a talajtakaró évelőkkel fedheti be, szemezgethet a díszfüvek és a sziklakerti növények közül, vagy akár évelő balkon virágokat is vásárolhat, ha nem rendelkezik kerttel! Rendelkezésre állnak olcsó kerti növények, jól megszokott darabok és akár igazi különlegességekre is bukkanhat, amelyeket alig néhány hazai kertben láthat viszont!

Az évelő növények széles köréből válogatva Ön teljesen egyedivé és színpompássá varázsolhatja kertjét, ráadásul gondos választással csaknem az egész évben dekoratív, színes, virágos növényeket gondozhat!

Rendezés: