Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tanuljon az évelőkről

Megyeri Szabolcs vagyok, kertész.

Minden kertbarát ismeri a növények sokszínűségét és sokszor végtelennek tűnő alkalmazkodóképességüket, azonban van egy növénycsoport, melyet szívósságuk és megbízhatóságuk ellenére sem ismerünk eléggé és nem aknázzuk ki a bennük rejlő lehetőségeket.

Ez a csoport nem más, mint az évelő növények színes tábora, ahol nem csak számtalan dísznövény, hanem sok gyógynövény is megtalálható.

Célom az, hogy gyakorlatba átültethető tudást adjak és megmutassam az évelők felhasználásának lehetőségeit a kert különböző színterein, miközben gondozásuk mellett társítási javaslatokon keresztül mutatom be egy összhangban működő kert elemeit, melyet akár kis területen is megvalósíthatunk.

Mindezt társítási ötletekkel és növényajánlással. Tartson velem az elkövetkező napokban az évelő növények világába vezető első mini kurzuson!

Iratkozzon fel, tartson Velem! 

Hírleveleimben nem fog találkozni reklámokkal, akciókkal, hirdetésekkel. Célom, hogy ha megtisztel felirakozásával, Ön minden héten egy - egy jó tippel, inspirációval gazdagodjon. Hírleveleim témája tehát minden esetben a közös tanulásról, kertünk szépítéséről szólnak majd.

Erre számíthat ha Velem tart:

- A fontosabb alapfogalmakat, melyek segítenek a növényválasztásban
- A növénytársítások szerepét és alkalmazását, a tervezés főbb szempontjait
- A gyakori kerti kártevőket
- A klasszikus gyógynövénykertet és azt is, hogyan hozhat létre természetközeli kertet

És ezeken kívül, még számtalan hasznos információ:) Semmi reklám, csak közös tanulás. 

Tartson Velem, iratkozzon fel!