Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paraméterek

Felnpttkori alak 0.3-0.5 m magas örökzöld talajon kúszó cserje, ágai felfele nőnek.
Igény Talaj iránt nem igényes, üde, napos, félárnyékos helyet kedveli.
Felhasználás Gyeppótlónak, talajtakarónak.

Euonymus fortunei 'Sunspot' - Arany kúszó kecskerágó

Ár:
1.790 Ft

(ejtsd: eónimusz fortunej)

Szállítási méret: évszaktól függően 20-40 cm magas
Kiszerelés: 2 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
1.490 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

A kúszó kecskerágó fajták igen sokféleképpen felhasználható dísznövények, akad, amelyik felkapaszkodik, mint a borostyán, akad, amelyik talajtakaróként használható. Az Arany kúszó kecskerágó egy örökzöld díszcserje, ami 20-30 cm-es magasságának köszönhetően remek választás talajtakarónak is. Ahogyan a fajta neve is mutatja, sárga foltos leveleivel tűnik ki a megszokott örökzöld háttérből. Remekül feldobja kertje hangulatát egy ilyen érdekes levelű cserje, aminek nevelése nem igényel nagy szaktudást. Amennyiben jó körülmények között él az Arany kúszó kecskerágó, akár 30 évig is lehet kerti barátunk. Ha van olyan kert része, amit szívesen eltakarna egy dekoratív növénnyel, akkor jó szívvel ajánlom a kúszó kecskerágó sárgafoltos fajtáját. Apró, kevésbé észrevehető, rózsaszín virágai kora ősztől, az évszak végéig nyílnak. Ezekből a virágokból, piros színű termés fejlődik, amik díszítő értéke már felül múlja a virágokat. Ez a díszcserje nagyon jól tűri a hidegebb időjárást, tehát nem kell attól tartani, hogy a hűvösebb hónapokban ledobja mélyzöld, sárgafoltos leveleit.

Az Arany kúszó kecskerágó ültetéséhez azért ajánlom Önnek a Dolce Vital általános virágföldkeveréket, mert az egész vegetációs ideje alatt, a hosszan lebomló mikroelemeknek köszönhetően, kellő mennyiségű tápanyaggal látja el. Ajánlott az ültetőgödröt ezzel a fölkeverékkel feltölteni, és a kívánt hatás nem marad el.

Hasznos olvasnivalók:

Hogyan ültessük az Arany kúszó kecskerágót?

Az Arany kúszó kecskerágó tápanyag-utánpótlása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!