Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter - (Nagy tételben)

242.460 Ft
Menny.:db

Az ár tehát 54 darab virágföldet tartalmaz, ami 1 raklap. Összesen 54 x 40 liter virágföld azaz = 2.160 liter virágföld. Ön ebben az esetben 4.690 Ft helyett 4.490 Ft-ért vásárolhatja meg virágföldemet, ami egy raklap esetén 10.800 Ft megtakarítást jelent Önnek. A kiszállítás díjmentes. 

Növényrendelését ha ezzel a rendelésével (nagy tételű/raklapos virágföld) együtt adja le, akkor is külön kezeljük és szállítjuk. Az itt megrendelt virágföldeket MPL gyorspostával küldjük ki. Jellemző kiszállítási idő 3-7 munkanap. A nagyméretű teherautó és a raklapos szállításhoz, lerakodáshoz kérjük, készüljön fel!

Védett tartalom
Termék címkék:
föld tőzeg virágföld

Hasznos tudnivalók

Top Prémium minőségű virágföld.

  • Tőzegtartalmú virágföld hobbi és profi kertészek részére.
  • Nyújtott hatóanyag leadású műtrágyát tartalmaz, ami min. 5-6 hónapon keresztül biztosítja a növény tápanyagellátását.
  • Vízkontroll több vizet képes raktározni, ezáltal kevesebb öntözést igényel a növény.
  • A kiváló vízfelvételi és vízmegtartó képesség által a vegetációs időszakban biztosítja és tartósan ellátja a növényt a szükséges vízzel. Nemcsak az egyenletes vízszükséglet biztosításával segít, hanem csökkenti a növény-stresszt a hőmérsékleti csúcsok időszakában.
  • A földkeverékben lévő mikroelemek folyamatosan és fokozatosan oldódnak fel, és táplálják növényeit. A folyamatos táplálás miatt a tápanyagok jobban hasznosulnak.
  • Kiváló szerkezete lehetővé teszi a vízigényes növények gazdaságosabb nevelését, melyek kevesebb öntözés mellett is dinamikusan fejlődnek.
  • Egészségesebb (vitálisabb) növények a folyamatos táplálás és vízellátás miatt.

Videók