Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Lonicera japonica 'Aureoreticulata' - Tarka levelű japán futólonc (fehér-sárga)

Ár:
4.990 Ft

(ejtsd: lonicéra jáponika)

Szállítási méret:  évszaktól függően 80-100 cm magas
Kiszerelés: 1-3 literes kertészeti konténerben 
Közeg: tőzegtartalmú, tápanyagban dús földkeverék

Egész évben ültethető!

Különleges megjelenésű!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 60-90 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 11-17 db növényt kell elültetnie, 60-90 centiméterenként egymástól.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
4.690 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A Lonicera japonica 'Aureoreticulata' igazi különlegesség! Nemcsak fehér, illatos virágaival díszít, hanem sárga tarka leveleivel is. Lombját télen is megtartja, csak a nagyon hideg teleken hullatja le.

Ha Ön kerítését, pergoláját, támfalát szeretné befuttatni kúszócserjével, vagy egy gyors növekedésű talajtakaró cserjét szeretne, mindenképp ajánlom Önnek a tarka levelű japán loncot. Ez a kúszócserje amellett, hogy nagyon dekoratív látványt nyújt, kevés gondozást igényel.

Virágai fehéres rózsaszínek, majd sárgák, illatosak, júniustól szeptember végéig nyílnak. Csavarodva, 3-4 m magasságra kúszik, de kiválóan alkalmas talajtakarásra is.

Szinte bármelyik talajban szépen fejlődik. Félárnyékos, vagy napfényes helyre ültesse! Teljesen fagytűrő, így a hideg telek sem veszélyeztetik. Alakító metszést igényel.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!