Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szabadgyökerű fák nagy tételben

Kertészetemből nagy tételben is rendelhet szabadgyökerű fákat, így költséghatékonyan tudja kivitelezni nagyobb arányú ültetését! Az ilyen rendelést akkor ajánlom Önnek, ha hosszabb fasort tervez telepíteni, ha nagyméretű kertjébe ültetne egyszerre sok fát, vagy például ha társasházi kertbe kellenek fák tömegesen.

A szabadgyökerű fák kezelése és ültetése nem bonyolult feladat, szállításuk pedig sokkal könnyebb, mint a konténereseké, így a nagyobb példányszámú rendelését is könnyedén ki tudom szállítani Önnek!

 

szabadgyökerű fák rendelése

 

Az ilyen kiszerelésű növények egyaránt alkalmasak kerten belüli, utcafronti, és egyéb közterületi ültetésre, minőségben, szépségben pedig semmivel nem maradnak el dézsás társaik mögött, áruk azonban kedvezőbb, mozgatásuk, kezelésük pedig egyszerűbb.

Lejjebb görgetve megtekintheti azokat a szabadgyökerű fafajtákat, melyeket nagy tételben is rendelhet kertészetemből, látni fogja, hogy az árak kifejezetten mérsékeltek, így Ön akár egy méretesebb területet is beültethet, nagyobb anyagi ráfordítás nélkül! 

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.