Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szabadgyökerű fák nagy tételben

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből nagy tételben rendelhető szabadgyökerű fákat! Gazdag választékkal, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

Kertészetemből nagy tételben is rendelhet szabadgyökerű fákat, így költséghatékonyan tudja kivitelezni nagyobb arányú ültetését! A nagy tételben rendelhető szabadgyökerű fákat akkor ajánlom Önnek, ha hosszabb fasort tervez telepíteni, ha nagyméretű kertjébe ültetne egyszerre sok fát, vagy például ha társasházi kertbe kellenek fák tömegesen. A szabadgyökerű fák kezelése és ültetése nem bonyolult feladat, szállításuk pedig könnyebb, mint a konténereseké, így a nagyobb példányszámú rendelését is könnyedén ki tudom szállítani Önnek! A szabadgyökerű fák egyaránt alkalmasak kerten belüli, utcafronti, és egyéb közterületi ültetésre, minőségben, szépségben pedig semmivel nem maradnak el dézsás társaik mögött, áruk azonban kedvezőbb, mozgatásuk, kezelésük pedig egyszerűbb.

szabadgyökerű fák rendelése

Lejjebb görgetve megtekintheti azokat a szabadgyökerű fafajtákat, melyeket nagy tételben is rendelhet kertészetemből, látni fogja, hogy az árak nagyon mérsékeltek, így Ön akár kifejezetten nagy területet is beültethet nagyobb anyagi ráfordítás nélkül! A megrendelt növényeket kertészetem saját teherautójával szállítják ki szakképzett munkatársaim, így az érzékeny élő áru épségben és frissen érkezik meg Önhöz!

Rendezés: