Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szabadgyökerű növények nagy tételben

Nagy tételben vásárolható szabadgyökerű növényeim különösen alkalmasak nagyobb arányú telepítéskor, például társasházi kerti, utcafronti ültetésnél, nagy alapterületű kertek beültetésekor, de önkormányzati ültetés esetén is a lehető legjobb választás a nagy tételben rendelés.
 
A szabadgyökerű kiszerelés előnye, hogy ezek a növények kedvezőbb áron hozzáférhetőek, hiszen rövidebb ideig tartó nevelés után, csupasz gyökérzettel várják az ültetést, a rövidebb nevelési időszak pedig alacsonyabb árat eredményez!
 
szabadgyökerű növények rendelése
 
Ha lejjebb görget, akkor látni fogja, hogy kétféle növénykategóriát kínálok, az egyik a szabadgyökerű fák csoportja, a másik pedig a szabadgyökerű sövénynek való növények csoportja. Kattintson a kívánt kategóriára és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő növényfajt! 
 
Fontos! A nagyobb arányú rendeléshez természetesen nagyobb mennyiségű növény tartozik, a szállítással azonban Önnek nem kell törődnie, mert kertészetem saját teherautóimmal juttatom el Önhöz a megrendelt növényeket. A kiszállítás az egész ország területére vonatkozik!
Rendezés: