Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Szabadgyökerű növények nagy tételben

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Rendeljen kertészetemből nagy tételben vásárolható szabadgyökerű növényeket! Gazdag választékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok kedves vásárlóim rendelkezésére!

Ebben a menüpontban kertészetem azon szabadgyökerű növényeit gyűjtöttem össze Önnek, melyeket nagy tételben rendelhet meg kertészetemből. Ezek a növények különösen alkalmasak nagyobb arányú telepítéskor, például társasházi kertek esetében, utcafronti ültetésnél, nagyobb alapterületű magánkertek beültetésekor, de parképítés, kastélykert kialakítás, vagy éppen önkormányzati ültetés esetén is a lehető legjobb választás a nagy tételben rendelés. A szabadgyökerű kiszerelés előnye, hogy ezek a növények kedvezőbb áron hozzáférhetőek, hiszen nem konténerben és földlabdával ellátva érkeznek meg Önhöz, hanem rövidebb ideig tartó nevelés után csupasz gyökérzettel várják az ültetést, a rövidebb nevelési időszak pedig alacsonyabb árat eredményez, így Ön gazdaságosan népesítheti be nagyméretű kertjét, hosszú utcafrontját, vagy a kezelése alatt álló méretesebb közterületet!

szabadgyökerű növények rendelése

Ha lejjebb görget, akkor láthatja, hogy kétféle növénykategóriát kínálok, az egyik a szabadgyökerű fák csoportja, a másik pedig a szabadgyökerű sövénynek való növények csoportja. Kattintson a kívánt kategóriára és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő növényfajt! 

Fontos! A nagyobb arányú rendeléshez természetesen nagyobb mennyiségű növény tartozik, a szállítással azonban Önnek nem kell törődnie, kertészetem kényelmes és praktikus szolgáltatása keretében saját teherautóimmal juttatom el Önhöz a megrendelt növényeket. A kiszállítás az egész ország területére vonatkozik!

Rendezés: