Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Lonicera japonica var. 'Halliana' - Japán futólonc

Ár:
5.490 Ft

(ejtsd: lonicéra japonika)

Szállítási méret: évszaktól függően 40-100 cm magas
Kiszerelés: 9x9 cserép - 3 literes kertészeti konténerben 
Közeg: tőzegtartalmú, tápanyagban dús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 150-170 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 6-7 db növényt kell elültetnie, 150-170 centiméterenként egymástól.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
4.990 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön a japán futólonc kúszócserjét választja, akkor egy nagyon dekoratív, szép, és illatos virágú növényre tesz szert. Nyáron virágzó faj. Lombját télen is megtartja.

Nagyszerű tulajdonságai és dekorativitása miatt az Ön kertjéből sem hiányozhat ez a növény.

Illatos, hófehér, majd halvány sárgára változó virágai sok örömöt okoznak majd. Remekül díszítheti vele a pergolát, kerítést, mivel 4-5 m magasságra is felkúszik, vagy akár laza talajtakarónak is használhatja. Fekete termései a madaraknak kiváló csemege.

Félárnyékos, vagy napos helyre telepítse, hogy a legjobban fejlődjön majd a japán lonc a kertben! Leginkább a középkötött vályogtalajokat kedveli, de talajban nem válogatós. Könnyen nevelhető, közepes vízigényű kúszócserje. 1,5 - 2 m távolságra ültesse a töveket! Metszéssel kiválóan alakítható.

Termék címkék: futónövény, kúszólonc, lonicera