Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vágott fenyőfa kínálatunk

Karácsonyfát, vágott karácsonyi fenyőt keres? Éppen jó helyen jár, kertészeti webáruházam jelen menüpontjában ugyanis a legszebb vágott fenyőket gyűjtöttem össze Önnek! Rendeljen fenyőt, melyet én az ország egész területén kiszállítok Önnek, egészen az Ön otthonáig!

A karácsonyfa az emberek többségének egyenlő a vágott fenyővel, ez a legnépszerűbb kiszerelés, és a vágott fenyők választéka a legszélesebb.  Kertészetemben a kereskedelmi forgalomban lévő összes fenyőfajtát megtalálja, sőt, olyan különlegességeket is választhat, melyek az utcai árusoknál ritkán találhatók meg!

Vágott fenyőfák széles választéka!

 

A klasszikus formák kedvelőinek a lucfenyőt ajánlom, ha pedig egyszerre fontos a tartósság és a szépség, akkor az ezüstfenyő az Önnek való karácsonyfa! Aki pedig valami nem hagyományosra vágyik, választhatja kolorádói jegenyefenyőt, vagy a sok éve töretlenül divatos, csodás megjelenésű nordmann fenyőt! 

Döntsön Ön is a vágott fenyő mellett, hogy fája könnyen mozgatható és tárolható, egyszerűen kezelhető, hosszan a lakásban tartható lehessen! Kertészetem fáit természetesen többféle méretben kínálom, így Ön a nappalija belmagasságához legjobban illeszkedő méretet választhatja ki!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.