Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Különleges karácsonyfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Karácsonyra rendelhető különleges fenyőfajták érkeztek kertészetembe! Tekintse meg a választékot, vásároljon fenyőt kényelmesen, online!

Karácsonyfa nélkül nincsen karácsony, ezért a szemet gyönyörködtető fenyő beszerzése lényegi kérdés minden családban. A legtöbben a megszokott, jól ismert fenyőket keresik, de aki különlegességre vágyik, általában nem találja meg a számítását az utcai fenyőfa eladók kínálatában. Kertészetemből azonban olyan fenyők is rendelhetők, melyek igazán izgalmasak és érdekesek, egyediségükkel, ritkaságukkal hozzájárulhatnak az ünnepi élmény fokozásához!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam például a különlegesen díszes tűlevelekkel bíró szerb lucfenyőt, melyet konténeres kiszerelésben kínálok, így Ön az ünnepek után kiültetheti kertjébe! Vagy például az 'Edith' ezüstfenyő változatot, mely az átlagos, valójában zöld színű ezüstfenyőkkel ellentétben ténylegesen hamvas, ezüstös lombozattal rendelkezik, így díszítőértéke kimagasló!

karácsonyfa rendelés online

Bármelyik különleges karácsonyi fenyőt is választja végül, tudnia kell, hogy az online karácsonyfa rendelés minden előnyét biztosítom Önnek, vagyis Ön egyszerűen, otthona kényelméből válogathat kertészetem kínálatából, a megvásárolt fenyőfát pedig csak át kell vennie kertkapujában, mivel a kiszállításról én gondoskodom! A fenyőfa házhozszállítást faiskolám saját teherautójával végzem, így az érzékeny árut épségben, frissem adom át Önnek!

Rendezés: