Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Konténeres, vagy gyökeres fenyőfa kínálatunk

A konténeres, élő karácsonyi fenyő nagy előnye, hogy az ünnep elmúltával kiültethető a kertbe, vagy nevelhető dézsában a teraszon, balkonon. Konténeres fenyő vásárlása esetén dupla hasznot könyvelhet el, hiszen így a fenyő karácsonyi szobadísz, majd hosszú életű, dekoratív kerti növény is lesz egyben.

Kertészetem kínálatában konténeres és gyökeres fenyők széles választékát találja! Ajánlom többek között a hagyományos lucfenyőt, az átlagon felüli esztétikai értékű ezüstfenyőt, vagy a különleges kolorádói jegenyefenyőt. Kisebb kerttel rendelkezőknek ideális választás a cukorsüveg fenyő, mely sziklakertekbe is ültethető!

Élő, dézsás karácsonyfák széles választéka a Megyeri kertészetben!

A kiültetett fenyő a kertben sokrétűen felhasználható, szoliternövényként is remek, sorba ültetve térhatároló funkciót tölthet be, a lucfenyőből pedig akár tömött, dekoratív sövény is nevelhető. A kerti fenyő mindig kellemes atmoszférát, otthonos, barátságos hangulatot teremt, így a karácsonyi fenyő a későbbiekben is örömet nyújt majd!

Kertészetem élő, dézsás fenyőit több méretben rendelheti meg, így a vágott fenyőkhöz hasonlóan nappalija méretéhez igazíthatja a karácsonyi növénydíszt. A súlyos, nehezen mozgatható cserepes fenyő szállítása nem az Ön feladata lesz, a megrendelt dézsás növényeket az ország teljes területén házhoz szállítom!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.