Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Extra minőségű karácsonyfa kínálatunk

A karácsony első számú dekorációs eleme a fenyőfa, ha pedig Ön a legjobbat szeretné, akkor prémium minőségű fáimat ajánlom figyelmébe! Extra minőségű fenyőfáimat a kitermelés előtti évben egyedülálló módon megnyírom, visszametszem, így mire rendelhetővé válnak, ágrendszerük megdúsul, tömötté válik, formájuk szabályos lesz!

Ezzel a folyamattal biztosítom azt, hogy extra minőségű karácsonyfáim az átlagos fák közül magasan kiemelkednek dekorációs értéküket tekintve. A kitermelés előtti évben történő metszés külföldön már több helyütt bevett szokás, jellemzően az olasz piacon találkozni ilyen minőségű fákkal, most azonban Ön is hozzájuthat ilyen karácsonyfához!

 

Extra minőségű karácsonyfák a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetem kínálatában többféle fenyőfa fajtát megtalál kiemelkedő, extra minőségű változatban, így választhatja a hagyományosan dekoratív lucfenyőt, a tömött ágrendszerű ezüstfenyőt, vagy a mindig divatos nordmann fenyőt!

Ne feledje, bármely extra minőségű karácsonyfát választja, azt az ország egész területén kiszállítom az Ön otthonába, mégpedig nem futárszolgálattal, hanem kertészetem saját teherautóival!

Rendezés: