Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Extra minőségű karácsonyfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből extra minőségű karácsonyfát, hogy az ünnep fő dísze a lehető legszebb legyen! Fenyőfa vásárlás országos házhozszállítással!

A karácsony első számú dekorációs eleme a fenyőfa, aki pedig a legjobbat szeretné, annak prémium minőségű fáimat ajánlom! Extra minőségű fenyőfáimat a kitermelés előtti évben egyedülálló módon megnyírom, visszametszem, így mire rendelhetővé válnak, ágrendszerük megdúsul, tömötté válnak, formájuk szabályos lesz! Ezzel a folyamattal biztosítom azt, hogy extra minőségű karácsonyfáim az átlagos fák közül magasan kiemelkednek minőség terén! A kitermelés előtti évben történő metszés külföldön már több helyütt bevett szokás, jellemzően az olasz piacon találkozni ilyen minőségű fákkal, most azonban Ön is hozzájuthat ilyen karácsonyfához!

extra minőségű karácsonyfa Megyeri kertészet

Kertészetem kínálatában többféle fenyőfa fajtát megtalál kiemelkedő, extra minőségű változatban, így választhatja a hagyományosan dekoratív lucfenyőt, a tömött ágrendszerű ezüstfenyőt, vagy a mindig divatos nordmann fenyőt! Ne feledje, bármely extra minőségű karácsonyfát választja, azt az ország egész területén kiszállítom az Ön otthonába!

Fontos! A nagy érdeklődés miatt rendelését minél előbb, lehetőleg november végén, december elején adja le!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.