Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Extra minőségű karácsonyfa kínálatunk

A karácsony első számú dekorációs eleme a fenyőfa, ha pedig Ön a legjobbat szeretné, akkor prémium minőségű fáimat ajánlom figyelmébe! Extra minőségű fenyőfáimat a kitermelés előtti évben egyedülálló módon megnyírom, visszametszem, így mire rendelhetővé válnak, ágrendszerük megdúsul, tömötté válik, formájuk szabályos lesz!

Ezzel a folyamattal biztosítom azt, hogy extra minőségű karácsonyfáim az átlagos fák közül magasan kiemelkednek dekorációs értéküket tekintve. A kitermelés előtti évben történő metszés külföldön már több helyütt bevett szokás, jellemzően az olasz piacon találkozni ilyen minőségű fákkal, most azonban Ön is hozzájuthat ilyen karácsonyfához!

 

Extra minőségű karácsonyfák a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetem kínálatában többféle fenyőfa fajtát megtalál kiemelkedő, extra minőségű változatban, így választhatja a hagyományosan dekoratív lucfenyőt, a tömött ágrendszerű ezüstfenyőt, vagy a mindig divatos nordmann fenyőt!

Ne feledje, bármely extra minőségű karácsonyfát választja, azt az ország egész területén kiszállítom az Ön otthonába, mégpedig nem futárszolgálattal, hanem kertészetem saját teherautóival!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.