Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Többtörzsű cserje ajánlataink

A többtörzsű cserjék látványban és funkcionalitásban is többet nyújtanak, mint az átlagos cserjefélék, így kifejezetten jó választások azon kertészkedőknek, akik valamilyen különleges megjelenésű dísznövényt választanának.

Ezek a növények kiválóan alkalmasak sűrű, áthatolhatatlan sövény kialakítására, remek térhatároló növényfal nevelhető belőlük, megjelenésükben pedig ötvözik a fák és a hagyományos megjelenésű bokrok látványelemeit, így szoliterként is roppant mutatósak! 

 

Többtörzsű cserjék vásárolhatóak a Megyeri kertészetben!

A többtörzsű cserjék hosszanti sorba rendezett ültetéssel térhatároló szerepet tölthetnek be, önmagukban ültetve pedig akár helytakarékos előkerti, utcafronti dekorációként is helyt állnak.

Kertészetemben többféle többtörzsű cserje közül válogathat, lejjebb görgetve máris megtekintheti az aktuális kínálatot! Érdemes időről-időre visszalátogatni kertészetem jelen menüpontjához, mert a választék bővülésével újabb és újabb többtörzsű cserje közül választhat majd!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.