Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Többtörzsű cserje ajánlataink

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Vásároljon kertészetemből többtörzsű cserjéket! Magas díszítőértékű, különleges többtörzsű cserjék gazdag választékával állok a kertbarátok rendelkezésére!

A többtörzsű cserjék látványban és funkcionalitásban is többet nyújtanak, mint az átlagos cserjefélék. Ezek a növények kiválóan alkalmasak sűrű, áthatolhatatlan sövény kialakítására, remek térhatároló növényfal nevelhető belőlük, megjelenésükben pedig ötvözik a fák és a hagyományos megjelenésű bokrok látványelemeit, így szoliterként is roppant mutatósak, hiszen a kert központi részébe telepítve kompakt fácskaként díszlenek majd. Sorba rendezett ültetéssel térhatároló szerepet tölthetnek be, önmagukban ültetve pedig akár helytakarékos előkerti, utcafronti dekorációként is helyt állnak.

Többtörzsű cserjék vásárolhatóak a Megyeri kertészetben!

Kertészetemben többféle többtörzsű cserje közül válogathat, lejjebb görgetve máris megtekintheti az aktuális kínálatot. Érdemes időről-időre visszalátogatni kertészetem jelen menüpontjához, mert a választék bővülésével újabb és újabb többtörzsű cserje közül választhat majd!

Rendezés: