Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Madárbirs-félék

Gyakori igény a kerttulajdonosok részéről, hogy a cserje, amit birtokukra telepítenek, ne csupán szép, de hasznos is legyen. A madárbirs teljesíti ezt a kívánságot, hiszen dekoratív mivolta mellett ehető termésével is kényezteti a háziakat!

A madárbirs változatos megjelenésű cserje, lehet örökzöld, vagy lombhullató is, így az Ön kertjét akár egész évben dekorálhatja a megfelelő madárbirs változat. A madárbirs a termése mellett élénkzöld lombszínével,  apró, de kedves virágaival is kitűnik a kert növényei közül.  Az ősszel megjelenő színes bogyótermés egész télen a bokrokon marad!

 

madárbirs fajták a Megyeri kertészetben

 

A madárbirs mellett szól az is, hogy könnyen, egyszerűen nevelhető, így annak is jó szívvel ajánlom, aki egy dekoratív, de alacsony gondozási igényű díszcserjét keres előkertjébe, utcafrontjára, vagy kertjének parlagi, dísztelen részeire.

Lejjebb görgetve hosszasan válogathat a madárbirs változatok közül, biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő cserjét akkor is, ha talajtakaró növényt keres, vagy ha alacsony térelválasztó, vagy magasabb térhatároló sövényt ültetne, több fajta pedig szoliternövényként is elsőrangú. 

Rendezés: