Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Díszfák A-I

Elképzelhetetlen, hogy egy szépen gondozott, harmonikusan kialakított kertben ne legyenek díszfák! A díszfa választásnak számtalan szempontja lehet, ezért Önnek is érdemes jó előre kigondolnia, hogy milyen fát szeretne.

Vegye figyelembe a rendelkezésre álló hely méretét, a fa leendő magasságát, koronájának alakját, és azt is például, hogy mekkora árnyékot fog adni. Körültekintő választással akár évtizedeken át dekorálhatja birtokát az adott fa, meghatározva ezzel a kertjének látképét, a terület funkcionalitását.

 

Kerti díszfák széles választéka kertészetemben!

 

Kertészetemben díszfák egyedülállóan széles kínálatát találja, így bármilyen elképzelése van, egészen biztosan talál hozzá megfelelő fafajt! Tekintse meg a teljes kínálatot, és válogasson kedvére!

További díszfáimat itt találja!

Kisebb kertekbe, utcafrontokra a gömbkoronájú fák ültetését javaslom, ha az árnyékosságnál fontosabb a méret, akkor szemezgessen az oszlopos díszfák közül, a tavaszi virágözönre vágyóknak a díszcseresznyéket ajánlom,  de természetesen számtalan különlegességet, és az összes hagyományos, kedvelt díszfát is megtalálja faiskolámban!

Rendezés: