Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

dézsás karácsonyfa

2018. 11. 27. 19:47:00

A dézsás fenyők egyre divatosabbak és keresettebbek a karácsonyi szezonban, azonban ezek a fák egészen más gondozást kívánnak, mint vágott társaik. Amennyiben Ön konténeres, élő karácsonyfát állít, bizonyos szabályokat be kell tartania annak érdekében, hogy a növény túlélje a beltérben való ideiglenes tartást. Olvassa el cikkemet és ismerjen meg minden lényeges tennivalót!

2018. 10. 10. 14:50:09

Mikor közeledik az év vége és már megjelennek az első mikulás figurák és karácsonyi kiegészítők az üzletekben, akkor bizony egyre inkább szöget üt az ember fejében, hogy néhány hét múlva már eljön a karácsonyfa vásárlás ideje is. Ha már most görcsbe rándul a gyomra és a fenyővásárokon való bóklászásokra és azonnal a választott fa autóba való tuszkolására, valamint a gyantás üléshuzatokra gondol, akkor van az Ön számára egy nagyon jó hírem! Online áruházamból ugyanis egyszerűen válogathat a fenyőfa választékból, kiválaszthatja az ízlésének és elképzeléseinek legmegfelelőbbet és azonnal meg is rendelheti a meleg szobában, kényelmes fotelben ülve.

2017. 11. 23. 20:02:00

Az élő, dézsás karácsonyi fenyő évek óta sláger, ám az ilyen karácsonyfát másképp kell kezelni, mint a vágott fenyőket! Most mindent megtudhat!

2016. 11. 27. 16:49:06
Sokan nem akarnak nagyméretű karácsonyfát állítani, de mégsem mondanának le az ünnepi fenyőről. Nekik ajánlom a kisméretű, de nagyon dekoratív cukorsüvegfenyőt!