Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Delosperma 'Red Mountain' - Délvirág (narancspiros)

Ár:
590 Ft

Kiszerelés:  kertészeti konténerben
Közeg: Tőzeges, magas tápanyagtartalmú virágföldkeverék.

 
Ezt az évelő növényemet az alábbi méretekben és kiszerelésekben tudja megvásárolni. A zölden világító (csak erre tud kattintani) ikonra kattintva tudja megrendelni -  a jelenleg készleten lévő - az Ön által kiválasztott méretű és kiszerelésű növényt. Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívjon Bennünket és kertészmérnök kollégáimmal a segítéségre leszünk:
 
 06-30-828-02-08 
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter
2.690 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
2.290 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-02-20

Hasznos tudnivalók

Olvasóink kérdezik: valami olyat szeretnék ami bírja a tűző napot, virágzik, és biztosan nem tudom kipusztítani!  
  
Kedves Kertbarát! 
  
Akkor ajánlom Önnek a Délvirágot, amely egész nyáron át képes virágozni, és rendkívül szívós, ellenálló évelő növény. Akár balkonra, erkélyre, akár sziklakertbe, vagy sírra is ültethető. Egy négyzetméterre 5 - 7 darabot telepítsen. Érdemes talajtakaróként is alkalmazni, fenyő háncs, vagy más mulcs helyett, ugyanis a talaj felszínét szinte hermetikusan lezárja, és így nem engedi kiszáradni a talaj felszínét a napsugárzástól, és a gyomosodást is képes megakadályozni. Kiváló talajtakaró tehát rózsa ágyásokba, magas törzsű cserjék alá, vagy éppen kisebb gyümölcsfák koronacsurgójába ültetve. A talaj teljes lefedettsége gyakran akár egy vegetációs időszakon belül elérhető! Sokszor okoz fejtörést, hogy a gyepfelület és a virágágyások között mivel oldjuk fel a hirtelen változó formákat, és a Délvirág erre is jó válasz lehet. Ugyanis ügyesen "belenő" olyan formákba, résekbe és alakzatokba amelyekbe csak kevés évelő képes.  
  
Sok sikert és narancssárga virágszőnyeget kívánok kedves Kertbarát Vásárlómnak!     
Megyeri Szabolcs  
kertész  
  
További hasznos információ: 
  


 
  


 


 

Termék címkék: Delosperma, délvirág, évelő