Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Dekorkő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Dekorkövek és díszkövek óriási választékából válogathat online kertészetemben! A kölönböző anyagú, méretű, és színű kövek, kavicsok között egészen biztosan megtalálja a kertjébe legjobban illő dekorációt!

dekorkő eladó

Egy kert nem csupán pázsitból és virágágyásokból áll, rengeteg olyan eleme van, melyek elengedhetetlenek a harmonikus, szemet gyönyörködtető látképhez. Az egyik leglátványosabb kiegészítő általában a dekorkő, mely ezerféle funkciót betölthet kertjében! Dekorkövet, kavicsokat lehet használni kerti utak felszórására, szegéllyel keretezett kertrészek feltöltésére, holtterek, hiátusok díszítésére (például a kerítés mentén, a fészer körül stb.) A szép, egységes megjelenésű kavicsréteg elengedhetetlen keleties hangulatú kertek építésénél, vagy az egyes kertrészek, ágyásrészek tagolásánál.

Facsemeték, cserjék törzsének tányérozására is használhatunk kisebb-nagyobb méretű köveket, így fűnyírásnál biztosan nem sértjük fel a növény törzsét, és a látvány is parki jellegűvé válik. A zúzott kőréteg vagy a kiterített kavicsszőnyeg nagyszerű mulcs is lehet, mely megóvja a növényeket az elgazosodástól, az ágyás képét pedig egycsapásra rendezetté, igényessé varázsolja. A dekorkő használata ajánlott síroknál is, de felhasználási terület lehet még akár a kerti tó dekorációja, vagy a terrarisztika is!

Kertészetem kínálatában biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző köveket, hiszen választhat kisebb, nagyobb dekorkő variáció közül, vagy válogathat a különleges színű és formájú kavicsok közül!

Tipp: dekorköveket, színes kavicsokat nem csak a kertben használhat fel, hanem szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeit is mulcsolhatja, díszítheti velük!