Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szúrós cserje ajánlataink

A szúrós, tüskés cserjefélék elsősorban védelmi célokat szolgálhatnak, hiszen szinte áthatolhatatlan, biztonságos védelmi vonalat alkotnak.  A kerítés mellé, vagy a kerítés helyett telepített tüskés sövény megakadályozza, hogy illetéktelenek bejussanak a kertbe, hiszen az ágak közötti átbújás nem lehetséges, a sövény megmászása pedig szintén kizárt.

A szúrós cserjék nem csak a kert utcafronti részén teljesíthetnek szolgálatot, hanem például a birtok egyéb határvonalait is szegélyezhetik. Nagyobb, nehezen belátható kertek esetében a biztonságérzet eredményesen növelhető, ha a hátsó területeken szúrós, tüskés sövény kerül telepítésre!

Szúrós, tüskés cserjék széles választéka a Megyeri kertészetben!

Kertészetem kínálatában tüskés cserjék gazdag választékát találja meg, és azt se feledje, hogy ezek a növények nem csupán praktikusak, de egytől-egyig szép, harmonikus megjelenésűek, így Önnek a dekoratív külcsínről sem kell lemondania! 

Ne feledje, a szúrós cserjék dísznövényként is helyt állnak, és nem csak a kertbe, hanem az utcafrontra, vagy társasházi, közös területekre is telepítheti őket!

Borbolya-félék Borbolya-félék
Borbolyafélék vásárlása a Megyeri kertészetben
Homoktövis-félék Homoktövis-félék
Homoktövis fajták széles választéka kertészetemben!
Magyal-félék Magyal-félék
Magyal változatok kaphatók kertészetemben!
Tűztövis-félék Tűztövis-félék
Tűztövis vásárolható kertészeti webáruházamban!
Rendezés: