Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Cresthaven' őszibarack mandula alanyon

Ár:
6.990 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

A mandula alanyra szemzett 'Cresthaven' fajta kimondottan meszes, száraz talajokra való fajta. Mivel a mandula alany befolyásolja a nemes őszibarackfa tulajdonságait, ez a fajta meszes talajokon is kiválóan fejlődik, nem fognak a levelei sárgulni, klorotikus tüneteket mutatni. A termések nagy méretűek, gömbölyűek, héja sárga, piros fedőszínnel. Lédús, kiváló ízű, sárga húsú gyümölcsei magvaválóak, a mag körül piros színű a terméshús. Friss fogyasztásra nagyszerű választás. Ennek a fajtának a termései augusztus végén, szeptember elején érnek. A téli hidegeket jól tűri. Öntermékeny fajta. Sötétrózsaszín virágai későn, május elején nyílnak. Középerős növekedésű fa.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!