Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Campsis tagliabuana 'Coccinea' - Trombitafolyondár (skarlát piros)

Ár:
3.190 Ft

(ejtsd: kampszisz)

Szállítási méret: 60-80 cm magas
Kiszerelés: 3 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-12-21

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A skarlát piros trombitafolyondár feltűnő, élénkpiros tölcsérvirágaival igazán dekoratív kapaszkodónövény lesz a kertjében. Készíthetünk számára pergolát, lugast vagy egyszerűen ültethetjük fal vagy kerítés mellé is. Az egy méterenként ültetett tövek könnyedén és gyorsan be fogják futni a számukra kijelölt helyet. A kert napos helyén és tápanyagban dús földbe kell elhelyezni, így rengeteg virágbimbó lesz a hajtásokon, melyekből, jó körülmények között, a nyár elejétől, egészen szeptember végéig nyílni fognak a skarlát piros virágok. Igazán igénytelen növénynek számít, azonban a rendszeres, február végi, március eleji metszésre mindenképpen szükség van ahhoz, hogy ne vegye át az irányítást a kertben. Ha kellő figyelmet fordítunk rá, akkor kártevők, kórokozók nem állnak a virágok útjába, így pazar virágözönt fog produkálni nekünk a skarlát piros virágú trombitafolyondár. 
 

A skarlát piros virágú trombitafolyondár ültetéséhez azért ajánlom a Dolce Vital általános virágföld keveréket, mert ennek a kapaszkodó növénynek szüksége van a tápdús talajra. Ez a keverék a hosszan lebomló mikroelemeiknek köszönhetően folyamatosan biztosítja a növény számára a kellő mennyiségű tápanyagot. A rendszeres öntözést a közeg remek vízfelvevő- és vízmegtartó tulajdonsága segíti. 
 

Hasznos olvasnivalók:
 

A skarlátpiros virágú trombitafolyondár helyes ültetése


Színes házfal festés nélkül?


Miért nem virágzik a trombitafolyondárom?

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő