Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Campsis x tagliabuana 'Indian Summer' - Trombitafolyondár (barackszínű)

Ár:
5.590 Ft

(ejtsd: kampszisz tagliabuána)

Szállítási méret: 60-80 cm magas
Kiszerelés: 2-3 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 100-150 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 6-10 db növényt kell elültetnie, 100-150 centiméterenként egymástól.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A tromibtafolyondár Indian Summer fajtája tökéletes választás akkor, hogy ha van a kertrészének olyan területe, amit szívesen eltakarna egy dekoratív növénnyel. A barackszínű virágok nyár közepén lepik el a hajtásokat, amin szeptember végéig folyamatosan nyílnak a virágbimbók. Ha megfelelő támaszték van készítve, vagy kellő helye van a terjeszkedésre, akkor akár 10-12 méter magasra is képes felszökni.

Nem csak feltűnő színű virágzuhataga ragadja meg a tekinteteket, hanem nagyméretű, méregzöld levelei is. Ha a kert napos helyére ültetjük, ahol tápanyagban dús és jó vízáteresztő tulajdonságú közegben fejlődhet, akkor rengeteg virágot fog hozni a nyár és az ősz folyamán. Kártevőkre és kórokozókra nem fogékony a barackszínű trombitafolyondár, viszont ha elhanyagoljuk, akkor könnyen ellephetik a lombozatot a levéltetvek.

Hasznos olvasnivalók:

A barackszínű trombitafolyondár ültetése 4 lépésben
Miért nem virágzik a trombitafolyondárom?
Színes házfal festés nélkül?

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!