Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paraméterek

Felnőttkori alak
Jellemzők
Igény
Felhasználás

Hasznos tanácsok videóban.

Campsis radicans 'Dancing Flame' - Trombitafolyondár (narancs-piros)

Ár:
3.490 Ft

(ejtsd: kampszisz radikansz)

Szállítási méret: 60-80 cm magas
Kiszerelés: 3 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 100-150 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 6-10 db növényt kell elültetnie, 100-150 centiméterenként egymástól.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A narancsos-pirosas virágú trombitafolyondár egy erőteljes növekedésű kúszócserje, ami akár 10-12 méter magasra is felkapaszkodhat. Minden arra járó figyelmét magára vonzza ez az igen dekoratív növény, tölcsér alakú élénk színű virágaival. Nem csak nekünk, embereknek ragadja meg a tekintetét, hanem a madarak kedvelt pihenőhelye is lesz. A virágok megjelenésére júliustól, szeptember végéig számíthatunk, melyek a hajtások végén füzérben csüngenek. A kert napfényes részébe ajánlott ültetni, hiszen itt tud igazán érvényesülni a virág feltűnő színe. Ha van helye terjeszkedni, akkor gyorsan benövi a házfalakat, kerítéseket, pergolákat, de akár jó támasz lehet neki egy öreg fa törzse is. Talajösszetételben nem válogat, azonban fontos számár, hogy jó vízáteresztő képességű és tápanyagban dús legyen a közege. Az erőteljes növekedését és az agresszív terjeszkedését a rendszeres tavaszi metszéssel meg lehet előzni. Ha Ön szeretne egy roppant pazar virágözönt produkáló kapaszkodó növényt a kertjébe, akkor jó szívvel ajánlom ezt a rendkívül látványos, narancsos-pirosas virágú trombitafolyondárt.

Hasznos olvasnivalók:

A narancs-piros trombitafolyondár ültetése 4 lépésben
3 indok, ami miatt kevesebb narancs-piros virág nyílik a trombitafolyondáron
Az agresszív narancs-piros trombitafolyondár lenyugtatása

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!