Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Borsó vetése

Megyeri Szabolcs

 

Február végétől már vethető a borsó. Szinte bármilyen talajon képes megélni a beszámolók szerint, de azért legszívesebben a könnyen felmelegedő, laza szerkezetű, jó vízgazdálkodású közegben fejlődik igazán dinamikusan. A borsó fényigénye közepes, vízigénye átlagos, a vetés előtt érdemes a termőterületre a kertben érlelt komposztot kiszórni.

A már kikelt sorok között használhat talajtakaró anyagokat vagy kézi kapával tarthatja gyommentesen a sorközöket. Ha jó minőségű vetőmagot vásárol, és kellő gondossággal vet, akkor szinte teljes egészében bio termésre tehet szert, a kártevők vagy kórokozók többsége ekkor elkerüli majd a zsenge állományt.

Ha Ön is szeretne a saját és családja egészségéért tenni, és saját zöldségeket termeszteni, akkor Önnek ideális kezdőnövény a borsó!  Elszántság + tervezgetés + vetőmag vásárlás + ágyás kialakítás + vetés = biztos siker és önbizalom a kertészkedésben! Gazdag termest kívánok minden borsóvetőnek!

 

zöldség palánta rendelés Megyeri kertészet

 

Amennyiben Ön is szívesen termesztene kertjében vagy balkonján zöldségeket, tekintse meg kertészetem zöldség palánta kínálatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: zöldség palánta